Анджелина Джоли в еротична сцена

Сексапилът на една от най-красивите жени в света Анджелина Джоли експлоадира в множество еротични и над две минутна еротична любовна сцена с завладяващия Антонио Бандерас. Любовта между Луис Вардес (Антонио Бандерас) и Джулия (Анджелина Джоли) и брилянтната им игра дори и между спалното бельо прави филма “Първороден грях” секси, чувствен, парлив, романтичен трилър – филм който “не е любовна история, а история за любовта”.

Луис Варгас е заможен кубински бизнесмен, който смята, че жените в родината му са затънали в миналото и традициите си, а Амарика и по-точно американките са символът на бъдещето и успеха. Изхождайки от убежденията си Луис Варгас (Антонио Бандерас) започва да търси американка с цел брак. Започва кореспонденция с Джулия Ръсел, минават месеци на ухажване и идва деня в който Джулия заминава за Куба, за да сключи брак с Луис.

Страст и поход съпътстват дните и нощите на младата двойка и те започват да опознават душите и телата си. Луис Варгас се влюбва силно в новата си половинка докато Джулия Ръсел се бори обаче с чувствата си, за да избегне твърде дълбоко емоционално обвързване – причината, е че Джулия е невеста-измамница.

Луис се влюбва все повече в младата и красива Джулия и един ден я оторизира да се разпорежда с личните му и банкови сметки.  Разбира се Джулия не чака повече, а бяга с цялото състояние на Луис (Антонио Бандерас). Той от своя страна наема детектива Уолтър Даунс (Томас Джейн) да намери и убие Джулия (Анджелина Джоли). Луис, Джулия и детектив Даунс влизат в опасна игра на котка и мишка.

Филмът “Първороден грях” не е препоръчителен за лица под 18 г., т.к. присъстват много сцени на голота и горещи сцени между чаршафите, някои от които силно еротични. “Първороден грях” е изключителен филм в който Антонио Бандерас, Анджелина Джоли и Томас Джейн играят перфектно. Особенно въздействаща е наелектризиращата сексуално заредена енергия между Джоли и Андерас.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *