Интериорни врати от дърво от Борман Комерс

След анализ на ситуацията в София, от Борман Комерс предоставиха своето проучване относно интериорните врати от дърво.

Всяка сграда се състои от няколко основни елемента – под, стени и покрив. Всяко едно помещение се отделя от останалите с помощта на врати. Това е известен факт, но едва напоследък хората започнаха да обръщат по-сериозно внимание на това. Изборът на интериорни врати с Борман Комерс е лесен и дори забавен. Като имаме в предвид огромното разнообразие на пазара в България, и отчасти в София, можем с месеци или дори с горини да избираме врати за своя дом. Тези елементи могат да бъдат изработени от различни материали, но най – предпочитан остава дървото. Дървените врати предполагат проява на голяма доза въображение.

Когато избирате интериорни врати от дърво се съобразете с помещението, за което ги избирате. Този тип врата ще бъде чудесен избор за хола, кухнята и спалнята, но не и за банята. За радост на капризните клиенти, пазарът на строителни и довършителни дейности предлага изключително богат набор от цветове на дървени врати. Благодарение на това е възможно цветът на интериорната врата да бъде съчетан успешно с цвета на вътрешните стени и обзавеждането. Естествено, не е задължително, но поне трябва да се опитаме да са близки по цвят, да са сходни. Дървените врати могат да бъдат декорирани с допълнителни елементи в различни цветове. Според Борман Комерс, то хората с авангардно мислене се спират върху интериорни врати с дърворезба. В последните няколко години, комбинацията от дърво и стъкло се превърна в тотален хит. Основният материал за изработката на тази врата е дърво, а малки стъклени правоъгълници или квадрати разнообразяват дървената повърхност. Един от най – предпочитаните материали за изработка на този тип елементи е борът. Той се използва широко в направата на интериорни врати, но се избягва употребата му при входни врати. Въпреки това, ние от Борман Комерс не даваме преимущество на боровите врати и не съветваме нашите клиенти да използват такива в дома си.

Ако ще използвате дървени врати в жилището си, то по-добре използвайте качествени дървени врати – от истински масив. Нормално е – цената е по-висока, но всеки сам може да си прецени и определи своя бюджет.

Дървените врати могат да бъдат с различна големина. Ако делите своето жилище с четирикрак приятел, което е много вероятно за хората, живеещи в голям град, примерно като София – там във всяко четвърто жилище има куче или котка, и вероятността да се повредят вратите в София е по-голяма, отколкото примерно в Дупница. В този случай, вероятно ще се нуждаете от дървена врата – преграда за кухнята. Изборът е широк и предлага разнообразие. Дървените интериорни врати могат да бъдат пребоядисвани. Това позволява лесното им сливане със заобикалящия ги интериор.

Published by boresf

Борман Комерс предлага качествени интериорни врати и входни врати в София. Вносители и дистрибутори на полски и немски врати, внос на качествени кухни от МДФ. Сайтовете на фирмата са http://borman.biz и http://vrati-ceni.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *