Мъжете и жените се различават изключително много един от друг. Едните харесват коли и мотори, докато другите се вълнуват най-вече от модни списания, тенденции при гримовете, обувките, облеклото и прочие.

Често се случва жената да си закупи нова рокля, блуза, туника, пола или панталон, които съвсем да не се харесат на нейната половинка. Това е явление, което за жалост присъства в живота на всяка една дама.

В случай, че обстоятелствата са се стекли така, че посещавате любимия си магазин, придружени както от най-добрата си приятелка, така и от своята половинка, то бъдете сигурни, че мъжката част няма да ви дари с кой знае колко одобрителни погледа за целия ден.

Излизайки от съблекалнята навярно приятелката, с която споделяте общи идеи и възгледи, ще възкликне, че изборът ви е чудесен, докато приятелят или мъжът ви ни най-малко не би го одобрил.

Основната причина това да се случва е резултат от разминаването на мненията на мъжа и жената, относно това кое е секси и кое не е.

Какво мислят мъжете за дрехите ви

Според направени проучвания става ясно, че значителен процент от мъжката аудитория смята за секси онези деколтета, даващи информация за размера на сутиена на жената. Те приемат за изключително скучни обувките тип пантофа, от които жените притежават поне няколко чифта. За сметка на това пък намират за секси високите токчета.

Силната половинка са на мнение, че колкото по-къса е една пола, то толкова по-привлекателна е тя. Това съвсем не се отнася и за косата на жената. Там всеки сантиметър е важен. Колкото по-дълга е тя, то толкова по-добре.

Вниманието на един мъж със сигурност ще бъде уловено с възможно най-прозрачния и къс потник, който разкрива не малка част от тялото на другия пол. Ако искате да привлечете вниманието на даден мъж, то положете повече старание върху облеклото, вземайки под внимание мъжката психика и начин на мислене.

Какво да облечете модерен широк панталон тип „boyfriend“ или пък класически тесни дънки? Разбира се, че тесни дънки. Все пак те очертават дупето, краката и са далеч по-секси от свободно падащите по тялото джинси.

Ако искате един мъж да флиртува с вас, то забравете за дългата пола, колкото и секси да ви се струва. Мъжете забелязват много повече късите мини поли.

От написаното по-горе става ясно, че мнението на мъжете и жените по един и същи въпрос се разминава значително. Искате ли да изглеждате секси и същевременно удобно? Значи е настъпил моментът да посетите онлайн дамски бутик Daphne, където ще откриете истинско разнообразие от поли, рокли, панталони, топове и всякакви други модели дрехи, подходящи за среща.

Published by dg_seom

Името ми е Димитър Георгиев и съм професионален SEO копирайтър (виж Google). Поддържам и редица свои сайтове, сред които сайт за безплатни връзки срещу статии Article-bg.eu, SEO оптимизация & застраховка живот