Велинград – директория за туризъм

Всички сме чували за така наречената спа столица на Балканите, но не всички сме я посещавали и за това трябва да знаем какво всъщност представлява и какво може да ни предложи. Несъмнено се досещате за какво говорим, определено Велинград е наречен така с голямо основание дължащо се на удивителното съчетание на природа, спокойствие и редица лечебни минерални извори, даващи ни всичко от което се нуждаем. За да е комфортът пълен, райският град разполага с завиден избор от разнообразни хотели и къщи за гости, коя от коя по-хубави и интересни.

Най-отличаващото в хотелите и къщите за настаняване е не какво да е, а гостоприемството на собствениците, които са повече от известни с добрият си нрав и всеотдайност към това което вършат. По този начин местните привличат страшно много туристи които се забравят в невероятната обстановка и природа.

Традициите съчетани с новото време и разбиране, всичко обхванато на едно място и носещо невероятна феерия от спокойствие и мир. На всичко това можете да се насладите именно във Велинград, град в който има не само история и традиции, природа и лечебни извори, но и съвременност и комфорт. Въпреки, че е по-известен като оазисът на спокойствието, в него можете и да се забавлявате на ниво, в едни oт най-добрите барове и дискотеки, има всичко за всеки. Изборът ви наистина не е ограничен във времето и пространството, а най-хубавото е, че времето е винаги слънчево.

Интересно е как голяма част от  намиращите се  хотели във Велинград  са много популярни със своя лукс и разкош и се съревновават с хотелите от цял свят. Ако искате да си отпочинете качествено и да имате всичко което пожелаете, най-подходящ е този курортен град, който по невероятен начин съчетава динамиката и спокойствието, природата и съвременните технологии.

Пак ще подчертаем, че това с което е известен градът е голямото разнообразие от минерални води, за които се смята, че могат да излекуват всяка болест и за които сме писали много в тази директория за туризъм.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *