Как да изберем парфюм на партьора си

Изборът на парфюм може да е доста сложно преживяване дори и когато той е за собствено ползване. А избирането на парвилният марков парфюм за приятел/ка, гадже/партньор може да затрудни дори и най-отраканите в сферата. Не е само това, че има много категории парфюми, а и това как да изберем уханието, което ще пасне най-добре на начина на живот и предпочитанията на дадения човек. Ето на кратко кои фактори да зачетете при избора на парфюм за любимият си човек.

Имайте в предвид уханията, които партньора ви харесва:

Първото тайна се крие в това да разберете какви парфюми вашият партньор харесва да носи.  Жените говорят особено много за това за това какво харесват и не харесват, така че ако внимавате със сигурност може да извлечете доста информация. Дори ако вашият приятел никога не ви разкрива какъв е избора му на козметика, изберете палав момент да го питате какъв е „божественият“ аромат с който е в момента, а в последствие и за това кои са любимите му парфюми. Изучавайки партньора си, независимо от пола му и вашия, може и да разберете, че търси дадена марка от доста време насам, или че има нужда от аромат за вечерта/деня и дори ежедневен и така нататък. Ако се постараете със сигурност ще успеете да извлечете нужните следи. Веднъж след като сте разбрали за предпочитаната марка парфюм на партньора ви, вие можете да купите един от същата серия или допълваща такава. Може и да е друга марка, но гледайте да подберете наподобяващо ухание – това е такъв аромат, който има същите нотки, примерно деликатен флорален със сандалово дърво и ванилия, каквито са White Diamonds от Elizabeth Taylor и Paco Rabanne Pour Elle Perfume.

Вземете в предвид характера на човека

Парфюмите са съставени от етерични масла. Според парфюмеристите, дадени аромати са по-подходящи за дадени характери и начини на живот. Примерно – някои парфюми може да са по-общитетелни. Такива подхождат на човека, който обича да излиза да се забавлява. Други аромати може да подхождат на по-тихият човек, на по-спокойните и чувствителни хора. Така че, като избирате маркови парфюми внивайте до колкото се може да съобразите аромата до характера на човека за когото го купивате.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *