Сайт за вашата фирма

Изработка на сайт за вашата фирма е възможно да се окаже една от най-печелившите инвестиции, която някога сте правили. Забелязва се увеличаване на интернет потребителите в България, което води до някъде четири милиона хора използващи интернет. Благодарение на създаденият ви интернет сайт, всеки един от тези 4 милиона души може да е ваш съдружник или клиент.

Без значение от размера на вашата фирма, недейте да пропускате възможността и вие да се присъедините към онлайн пространството. Тридесет секундна реклама по телевизора може да ви коства някъде между 3000 и 7000 лв., докато уеб банер във даден интернет сайт, може да ви коства между 30 и 100$ и то за цял месец. Очевидно е че преимуществата от навлизане в тази сфера са големи.

Присъединяването на вашият бизнес към интернет е възможно да се превърне в изключително печеливш ход, който да ви помогне да се развиете и то доста. Притежаването на сайт ви дава достъп до огромно количество потенциални клиенти, които имат достъп до вашите услуги, а и шанса да се превърнат във ваши съдружници.

Всеки интернет сайт се нуждае от оптимизация за търсачки, като Google и Yahoo, с благодарението на която той ще се изстреля към по-първи позиции в резултатите на интернет търсачките. Част от оптимизацията за търсещите машини може да бъде сайта да се включи в специализирани уеб сайтове като: директории за уебсайтове, директории за статии, социални мрежи и други.

Освен оптимизация за търсещите машини, ще са ви необходими уеб дизайн и хостинг. Както за създаването на сайта трябва да платите на уеб дизайнер, така и за оптимизацията му можете да платите на SEO оптимизатор. Ако сте се решили да правите всичко както трябва и се целите към качествени резултати, винаги се обръщайте към професионалисти. А за уеб хостинга е почти задължително да си плащате месечна такса, освен ако не искате да си създадете, кофигурирате и поддържате сървър и да му осигурите непрестанен достъп до ел. ток и доста бърз интернет. Другият вариант е да си вземете някой безплатен уеб хостинг, но имайте предвид че това никога не се препоръчва поради ниското им качество и лошата им надеждност. Най-доброто решение според мен е да се сдобиете евтин уеб хостинг с добро качество от някоя утвърдила се българска хостинг компания.