СЕО конференция 2013 г

Бъдещето е във високите технологии и истинската реклама и бизнес днес са немислими без своето интернет представяне. За да се поддържа един добър корпоративен сайт обаче са необходими доста познания в областта на оптимизацията и всеки един предприемач, занимаващ се с това трябва да разширява познанията си в тази област по начин по който да може да прилага всяка една нова стратегия успешно, за по-доброто позициониране на сайта, който притежава. Това ще помогне значително на неговия бизнес и на перфектното представяне във виртуалното пространство.

Видимостта на сайтовете и тяхното позициониране спрямо търсещите машини е основната тема на предстоящата SEO конференция, която ще се проведе през месец март тази година в гр. София.

Конференцията е предназначена за програмисти, уебдизайнери, рекламисти, мениджъри, маркетинг и PR специалисти в компании, които работя за това даден сайт да има категорично и запомнящо се присъствие във виртуалното пространство.

Организаторите http://seom.bg/ ви предлагат една уникална възможност да чуете изявени лектори, притежаващи богат практически опит в областта на СЕО оптимизацията и да осъществите ценни контакти със специалисти в тази сфера. Основната цел на това събитие е да се проучат нови стратегии и практически решения за по-доброто позициониране на сайтове, тяхната откриваемост и популярност в интернет, изучаването на актуалните тенденции в SEO – все неща, без които един сайт не може да има успех във виртуалното пространство.

Ако посетите SEO конференция 2013 г. може да очаквате18 лекции по 60 минути и провеждане на кръгла маса с дискусия на теми за оптимизация и маркетинг за търсачки.

Форматът на събитието дава възможност на всеки участник да зададе своите въпроси и да обогати познанията си, а по време на кръглата маса се осъществява анализ и обобщение на темите, които са били обект на дискусии. Пълни подробности за всичко свързано с конференцията може да намерите на сайта http://seoconference.net/

Няма да сгрешите, ако случайно я посетите!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *