В какво да внимаваме при избора на дамски обувки?

Обувките с високи токчета са истинската тръпка на по-голямата част от модерните дами. Всяка от тях е горд притежател на половин шкаф, пълен с обувки, с високи токчета. Един, два модела от тях се слагат всеки ден,а всички останали не. Но това не би трябвало да Ви е непознато. Жените пазаруват побпутнати от моментната емоция. След като дамите се влюбят в даден модел нищо не е способно да ги спре. Било то цена или ниско качество.

Желателно е преди да излезем на търговската улица или да купим обувки с високи токчета от онлайн магазин, да сме качествено информирани и да знаете как се разпознава качествената обувка, как се разпознава нискокачествените обувки, кои обувки ще са най-подходящи за ежедневно носене и други съвети, помагащи ни да вземем правилния избор.

Ако не искаме отново да си купим ненужни, но красиви обувки с висока платформа трябва да си зададем няколко въпроса:

Как се справяме с ходенето на висока платформа?

Младите жени на около 20 годишна възраст се справят чудесно с ходенето да висока платформа дълго време, но за жените над 35 години това е ужасно изтезание за стпалата. Същевременно доста дами не са свикнали да ходят с обувки, в ежедневието им, и изглеждат като терминатор. Почти всички модели дамски обувки, дори и най-екстравагантния си има версия с по нисък ток. Най-добре е да се спрем на нея.

Велур или кожа?

Обувките на висок ток се правят от 3 основни типа материи: изкуствена кожа, велур и естествена кожа. Препоръчвам Ви да се спрете на велур. изкуствената кожа, а цената доста по-малка от тази на естествената. Има само 1 малък недостатък и това e че не спира водата. Препоръчвам Ви да не взимате велурени ботуши, колкото и да са атрактивни, не са практични.

Ако вече сте си отговорили на тези въпроси и сте харесали идеалния чифт обувки на висок ток, следващата, но задължителна стъпка е да ги изпробвате и да походите с тях.Добре знаем че има широки и тесни ходила. Същото важи и за подметките – тесни и широки.

Дори и да взимате точния номер е много препоръчително да ги изпробвате, за да сте сигурни че ходилата Ви няма да са в мазоли след цял ден ходене.

Жените са специален вид хищници, а тяхната жертва са обувките с високи токчета. Моловете и търговските улици са дивата природа и всяка дама се опитва да спечели най-добрия и най-красивия чифт дамски обувки с високи токчета. И има защо. Един красив и дизайнерски чифт ботуши, обувки с високи токчета или сандали Ви кара не само да се чувствате много по-добре, но и да изглеждате така. Всеки го заслужава, за това тръгавйте по моловете в преследване на следващия чифт дамски обувки с висок ток, като се придържате към гореспоменатите съвети. Те ще Ви помогнат да направите най-точния избор.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *