Да на безопасния секс!

Безопасният секс е тема която засяга почти всеки от нас да не кажем всеки над определена възраст.

Надявам се всички читатели знаят че използването на презерватив е единствения начин за предпазване както от болести така и от нежелана бременност. Хубаво е че те могат да бъдат намерени на всяка крачка. Всякакви видове магазини, аптеки, бензиностанции и така нататък. Това е чудесно, но имам един проблем Срамът. Ако сте от по-срамежливите или ви е страх че понеже сте младо момче или момиче аптекарката ще Ви изгледа странно когато помолите за кутия презервативи. Това в никакъв случаи не бива да Ви подтиква да се отказвате от безопасният секс и да излагате Вас и партньора си на опасност.

Какво е спасението? За щастие живеем в 21 век и можем да си закупим от интернет абсолютно всичко. Да, и презервативите са в това число. При това могат да ви бъдат доставени абсолютно дискретно по куриер при това разнасящия такъв също няма да подозира за “срамната” пратка.

Няколко съвета при избора на такива продукти.

Не бива да се пести от точно този тип продукти. Не трябва да сравняваме несравними стоки разлика от няколко стотинки по време на избора могат да доведат до много лоши последици в по-късен етап. Използвайте маркови продукти задължително опаковани в кутийка /не подценявайте значението на кутиите на тези стоки/ те предпазват съдържанието от външни фактори които могат да нарушат цялостта на самите презервативи и да ги направят негодни. Освен това на кутията има важна информация за производител и вносител както и инструкции за употреба.

Добра идея е да избягвате сайтове които ви предлагат “маркови” презервативи на цена 5 пъти по-ниска от тази която срещата по магазините. Не е задължително да са некачествени, но със сигурност са с неясен произход и не са внесени официално от представителите за България на тези продукти.

Нека се погрижим за сигурността и да се насладим на приятните мигове.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *