Климамаркет Ефендулов предлага хубави климатици

Независимо че цената на тока се покачи многократно, отоплението  с климатици е все още предпочитан вариант за през зимата. Особено за домакинствата, които живеят в блокове и жилищни кооперации и нямат възможност да държат складирани дърва, климатиците са перфектното решение за тях. Сега на пазара за климатична техника се продават всякакви видове климатици, с какви ли не екстри, но пак потребителите трябва внимателно да четат параметрите, за да преценят добре, кои видове климатици ще задоволят техните потребности.

Възниква въпроса, от къде да купим климатици с добро качество и на изгодни цени? „Климамаркет Ефендулов“ ЕООД е една утвърдила се фирма на българския пазар, която вече 18 години доставя, монтира, ремонтира климатици със световноизвестната марка „Самсунг“, „Кобе“, „Панасоник“. Освен това Климамаркет Ефендулов извършва доставка и сервиз на слънчеви термални колектори с марката Априкус и Климамаркет. Фирмата издава гаранционни карти на своите клиенти, извършва профилактика и диагностика на климатичните уреди. Заявката за преглед и профилактика на климатици вече може да стане по електронен път, в сайта на фирмата- сервизна секция. Ако пък ви е развален климатикът и се нуждаете от допълнителна резервна част, за да работи отново безпроблемно, „Климамаркет Ефендулов“ ще се погрижи за това. В сайта на фирмата имате възможността да изберете подходящи климатици за вашия дом или офис на невероятно изгодни цени. Ако срещате затруднение, винаги можете да се обърнете към нашите консултанти, които да ви насочат и да ви препоръчат климатици, отговарящи на вашите потребности. За по- голямо улеснение на клиентите си, Климамаркет Ефендулов поддържа форум за често задавани въпроси и коментари относно предлаганите климатици, слънчеви колектори и климатични системи.

На началната страница на уеб сайта ще видите списък от най- продаваните продукти на фирмата за климатици, както и поле, съдържащо основните категории климатици, а именно: стенни, таванни, подови, таванно- подови, колонни, инверторни, неинверторни, канални и редица други. Ценовата листа на предлаганите продукти също присъства в сайта, така че потребителите да се ориентират по- лесно и да преценят своите финансови възможности.

This entry was posted in Технологии and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *