Коластрата – КолАктив на АкваСорс

Коластрата КолАктив е чудото на живота и силата на майчината любов.
Коластра е първото мляко което се отделя от женските бозайници, непосредствено, след като са родили малките си бебета. Всички женски бозайници отделят коластра няколко часа след раждането на рожбите си.

Коластрата е най-силна и наситена с широк спектър полезни вещества, когато е събрана през първите няколко часа след раждането. След това коластрата преминава  постепенно в мляко и вече няма наситеност с такава голяма концентрация на полезни инградиенти в себе си.

Без съмнение можем да бъдем напълно убедени, че ползвайки коластрата Кол Актив на английската фирма Аква Сорс правим много добър и естествен избор за себе си и за нашите близки хора и семейства.

Коластрата съдържа голямо количество фактори на растежа и имунни фактори, които ни дават сили в днешния забързан и задъхан замърсен свят. Растежните фактори в коластрата ни помагат също така да запазим по-дълго нашият организъм в млада и по-здравословна естествена форма.

За най-ценна се счита коластрата на фирмата от Великобритания Аква Сорс, която се продава на българския и европейските пазари под запазената търговска марка КолАктив. Коластрата за продукта Кол Актив е добита от изключително чисто и екологично отглеждани пасищни стада крави без употреба на хормони и антиобиотици. Кравите са хранени само с прясна трева, която сами пасат от тучните ново зеландски пасища в подножието на естествените декори от “Властелинът на пръстена”

Коластрата се обработва щадящо с цел да се съхранят полезните и съставки и се доставя на пазара в опаковки от 120 броя капсули. Колактив се приема сутрин на гладно два броя капсули с чаша чиста изворна или минерална вода.

Стотици хиляди хора в Европа са доволни клиенти и потребители на продукцията на АкваСорс. Без съмнение коластрата Колактив е един добър и разумен избор за ежедневна грижлива суплементация на нашия организъм в  подкрепата му срещу предизвикателствата на натовареното ни и стресирано ежедневие.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *