Легендата за Испания засенчи турските сериали

Наскоро се излъчи последният епизод от турският сериал Листопад. Той беше дълго чакан и предизвика голям интерес сред своите почитатели. Имаше и такива зрители, които чакаха самият край на сериала. Прекалено много се проточи във времето и на почитателите на Али Ръка и семейството му им беше омръзнало да гледат едно и също.

Те с нетърпение очакваха някаква промяна. Нещо ново и различно, което да привлече вниманието им. След многото излъчени турски сериали като Забраненият Плод, Перла и Златната Клетка, bTV решиха да зарадват своите зрители с нова продукция.

За огромна радост на хората, които не харесват и не гледат турски сериали, този който се излъчва в момента не е турски, а испански.

Легендата за Испания е топ заглавие сред сериалите за месец януари. След излъчването на първия епизод, сериалът получи много положителни коментари. Най-вероятно това е така, защото тематиката е коренно различна от тази, която сме свикнали да гледаме до сега.

Легендата за Испания е исторически сериал, изпълнен с много любов и драматизъм. Взаимно преплитащите се качества на нашите герои, правят сериала много гледан и желан от многобройни почитатели на сериали.

Само излъчването на три или четири епизода от испанския сериал Легендата за Испания бяха достатъчни той да стане любим на много хора. Те с нетърпение очакват неговото излъчване, което е всеки делник от 20 часа само и единствено в ефира на най-гледаната телевизия bTV.

Легендата за Испания привлича своите зрители и с факта, че действията се развиват бързо и динамично. Всеки един епизод е изпълнен с много моменти, които карат хората да тръпнат в очакване. Действията не са бавни и меланхолични. По този начин хората не губят интерес към сериала Легендата за Испания.

И все пак ако някой от почитателите на испанската сага пропуснат да гледат някой от епизодите имат възможност да го направят като посетят единствения фен сайт легендатазаиспания.com. Там може да намерите както снимки, така и информация за сериала.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *