Пръстените и тяхното влияние върху околните

В днешно време има толкова различни видове накити, че понякога е трудно дори само да ги изброим. Да не говорим за хилядите техни разновидности, модели и варианти. Всяка жена иска да има колкото се може повече от тези украшения, за да  може да бъде нова и различна всеки ден. Това е и причината да пълним кутийките за бижута така бързо.

Не може да се отрече, че жените поставят пръстените на едни от първите позиции за любими бижута. Това до известна степен може да бъде свързано и с желанието на всяка една от нас да постави на ръката си онзи, специалния пръстен. Ала докато чакаме мъжете да се сетят, през ръцете ни минават доста от тези съкровища.

Ролята на пръстените може да бъде доста голяма. Всъщност ръцете ни са една от най-активните части на тялото ни. Често жестикулираме, когато говорим. Това се забелязва от околните. А правилно подбраният пръстен на ръката Ви може да направи това впечатление много положително.

Пръстените правят ръцете ни елегантни. Един пръстен с  искрящ кристал Сваровски би могъл да промени коренно визията на ръцете Ви. Но не се лъжете – ръце, които не са добре поддържани, правят много неприятно впечатление, дори и окичени с невероятни бижута. За това се грижете външния им вид. Ролята на пръстена се крие точно в това – да подчертае красота на ръцете Ви. А пръстен, поставен на недобре поддържана ръка, може да привлече нежелано внимание.

Ръцете винаги трябва да бъдат чисти, с добре оформен маникюр и безупречен лак. Чак тогава идва ред на пръстена Сваровски, чиято роля ще бъде просто да подчертае изяществото на ръцете Ви. По-семпли варианти също са удачни. Но когато впечатлението, което правите на околните, е важно за Вас, то диамантът или красиво блестящият кристал Сваровски е най-добрият избор. Тези бижута ще подчертаят класата и стила Ви, без да се натрапват излишно. Те ще бъдат онова, което ще привлече погледите към Вас.

Published by Добри

Поддържам собствен блог с ревюта, като това за евтини хостинг услуги в България, както и предлагам хранителни добавки на добри цени в kolastra.eu с марка АкваСорс.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *