Ароматна феерия – Chanel

Ние използваме специални парфюми за различни случаи, било то за събитие, парти или сезон като лятото или зимата. Има специални аромати за лятото и те не съдържат никакъв алкохол. Някои от парфюмите са специално изработени за зимата и те не могат да се ползват през лятото, това е така, защото през лятото ние обикновено носим леки дрехи. Сравнение със зимните парфюми, летните парфюми са по-леки, тъй като през зимата често носим дебели дрехи.

Chanel Chance е представен през 2007 , а по-късно и по-лекия вариант с името Chanel Chance Eau Fraiche, който е перфектен за лятна вечер. Ароматът е специално предназначен за жени и се състои от свежи нотки жасмин, бял мускус, зюмбюл, тиково дърво, пачули. Парфюмите Chanel са най-добри, когато става въпрос за избор на парфюм за жени.

Парфюмите Chanel  могат да бъдат използвани за всякакви поводи, дори докато правите вечерните разходки с вашия домашен любимец. Той носи усещане за изтънченост и стил навашата личност и е страхотен когато става дума за смяна на мрачно настроение и мисли за нещо по-положително и забавно. Той просто повдига настроението ви. Chanel № 5, може да бъде определен като най-известния Chanel парфюм поради последователната си популярност.

Парфюмът е изобретен от Ernst Beaux и е може би най-скъпия в света, поради количеството на жасмин, който се съдържа в него. Вие ще намерите много други парфюми, които имат жасмин , но нищо не може да се конкурира с неустоимия аромат на жасмин, който си остава най-добрия.

Модната дизайнерка Коко Шанел използва парфюмите в своите пробни. Хората все още обичат парфюма поради простия факт, че засилва усещането за потребителя. Модните къщи  го използват, за да повдигнат настроението на клиента. Дори известна филмова личност като Мерилин Монро също използва Chanel № 5. Тя също го одобри и за кратко време се превръща в един от най-продаваните парфюми в в света. Наистина това е комбинация от Монро и Chanel, което го прави популярен на хиляди хора в света. Днес парфюмите Chanel са рекламирани от по-млади поколения като Кейт Мос и Никол Кидман. Дори популярната актриса Кийра Найтли подкрепя марката.

Парфюмите са уникални по свой начин толкова много, че дори и без реклама хората непременно ще го купят. Не е неоходимо да харесвате всички парфюми от марката, но със сигурност ще попаднете на парфюм Chanel, който ще ви обсеби. Някои намират Chanel № 5 малко тежък, и тогава той / тя може да опита от няколко различни парфюми на марката.

Човек може да пробваChanel Chance със сладък и цветен аромат, който ще Ви очарова. Човек би могъл дори да изпробва друг популярен парфюм Coco Mademoiselle или CM, които придават съвсем различно усещане.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *