Бонуси предлагани от Betfair

Betfair е най-голямата борса за спортни залози в света. Тя работи на принцип коренно различен от този на традиционните букмейкъри. Тук залога който пускате не се поема от букмейкър, а от друг играч, който е направил противоположен на вашия залог. Ще се запитате какво печели Betfair от това. Ами много просто компанията одържа 5% от оборотите, които са направени. Любителите на футболни залози предпочитат Betfair, защото тука вие сами можете да определите коефициента на който искате да заложите. Ако той не е актуален в момента, просто трябва да изчакате някой друг играч да приема залога, който сте направили.

В настоящата статия ще ви запознаем с актуалните бонуси на Betfair

Бонус за нови клиенти до 1000 евро  – това е уникална промоция от която обаче можете да се възползвате само ако правите залози през определения промоционален период. В конкретния случай той е 30 дена след датата на откриване на сметката. За всеки направен залог в зависимост от стойността му играча печели определен брой точки. След като промоционалният период свърши можете да замените спечелените точки за определена сума в кеш. В сайта на компанията ще намерите таблица с подробна информация за точките, които са ви необходими за да получите определен кеш ваучер. Колкото повече точки печелите, толкова по-голям ще бъде и вашия кеш ваучер, като максималната стойност на бонуса е 1000 евро.

Бонус препоръчай на приятел – за всеки препоръчан от вас приятел вие и приятеля ви ще получите ваучер от 20 или 30 евро ако изпълните определени условия описани подробно в условията на бонуса.

Освен тези постоянни бонуси Betfair предлага и множество промоционални оферти, отнасящи се за определена среща, за определен период от време или за клиентите от определена държава. За да сте запознати с най-новите предложения на компанията следете редовно страницата на компанията за актуалните им предложения. Те са наистина много интересни и разнообразни и ще задоволят различните вкусове на играчите.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *