Как да си изберете дамски парфюми Cartier?

Известен най-вече като дизайнер на фини бижута и стоки на мода, дизайнерска къща Cartier също произвежда отличителни линии парфюмиза мъже и жени. Всички парфюми с тази марка имат наистина уникални аромати, които могат да ви омагьосат. Ако за първи път се ще избирате парфюми на тази марка, магазин Ивис Ви съветва да имате предвид следните инструкции.

Инструкции

  • Проучете какви са ароматите на връхните, сърдечните и базовите нотки желаните от вас парфюми Cartier. Помислете за Panthere за жени от Cartier, чиито връхни нотки включват грейпфрут, пикантен джинджифил и черен пипер. Сърдечните нотки са цветни и ухаят на тубероза, гардения, фрезия и иланг-иланг, а базовите нотки са пачули и сандалово дърво.
  • Сравнете ги с други дамски парфюми Cartier, като Delices de Cartier Eau Fruitee, който споделят подобни цитрусови връхни нотки като на Panthere. Средните нотки са съставени от цвят на череша и жасмин, и сандалово дърво и амбър както базови нотки.
  • Когато избирате парфюми Cartier помислете и дали дадените парфюми ще си подхождат по темперамент с получателя. За това избирайте парфюмите въз основа на тяхната целесъобразност, според сезона, дали ще се използват всекидневно или предимно вечер.
  • Така например дамски парфюмиPanthere или Must de Cartier са подходящи за употреба предимно вечер, тъй като аромата им е много силен. Серията парфюми Delices може да бъде използван както през деня, така и вечерта. Освен това, много жени предпочитат да използват този парфюм през пролетните и летните месеци, макар, че може, е идеален за употреба и през останалите сезони.
  • Направете вашия избор въз основа на вашия бюджет и ценови диапазон на парфюмите с марка Cartier, които искате да си купите. Имайте предвид, че цената зависи от мястото от, където искате да ги закупите. Средно тяхната цена варира спрямо качеството и това дали искате парфюми, тоалетна вода или одеколон. Разбира се имайте предвид, че цената на парфюмите е по-висока и заради техния дълготраен аромат, дължащ се на по-голямото количество етерични масла.

Вижте още изключителни преложения от парюми Cartier в http://www.ivis.bg/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%84%D1%8E%D0%BC%D0%B8/cartier/

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *