Качествено лепило за паркет от Sunrise

Търсите лепило за паркет?

В случай, че сте се спрели на масивен паркет, който при монтажните работи трябва да бъде залепен, то много е важно лепилото което ще се ползва да бъде качествено. Тази подова настилка е една дългосрочна инвестиция, при която не бива да се правят компромиси с качествените характеристики на материалите, които ще бъдат вложени.

Лепило за паркет е сред най-важните компоненти при полагането на подова настилка от този тип. В зависимост от конкретния модел на паркета залепването му може да бъде по два основни начина – в сглобките или така неречените нут и перо, или пък за пода.

Когато е необходимо паркета да се залепи за някакъв под, независимо дали това е замазка или са дървени плоскости, или пък друг материал, лепилото трябва да бъде с достатъчна еластичност. Ако то не притежава такава, поемате голям риск след време да имате проблеми с вашата подова настилка.

Те обикновено се изразяват в счупване на лепилото или по-лошият вариант – отчупване заедно със замазката например. Ето защо еластичността на едно качествено лепило за паркет е изключително важен фактор, гарантиращ добре положена и дълготрайна подова настилка. Добре е да съобразите и дали вече избрано от вас лепило е подходящо за подово отопление, ако ползвате такова. Не всички предлагани модели и марки са съвместими с този вид отопляване на вашето жилище.

Често някои лепила за под не са подходящи за гладки основи, като гранитогрес или теракотени плочки. Затова ако смятате да положите вашият паркет върху някои от тези подове, то важно е да предварително да се поинтересувате дали избраното от вас лепило е приложимо в този случай.

При условие, че се налага залепването на паркета ви да е в сглобките, а не за пода, то лепилото, което ще използвате в този случай също трябва да бъде с високо качество. Отново еластичността е изключително важен фактор, необходим за безпроблемната и дългогодишна експлоатация на вашия паркет.

За да се запознаете с повече технически характеристики и особености на предлаганите варианти за качествено лепило за паркет от Sunrise, заповядайте в шоурума на адрес ул. Иван Денкоглу 46, София.

Можете също така да посетите раздел “Аксесоари” и по-конректно “Лепило за паркет” на интернет адрес: Sunrise-bg.com , където ще можете да видите една част от лепилата за паркет, техническите им характеристики, разходни норми, цени и друга важна и полезна информация.

Published by dg_seom

Името ми е Димитър Георгиев и съм професионален SEO копирайтър (виж Google). Поддържам и редица свои сайтове, сред които сайт за безплатни връзки срещу статии Article-bg.eu, SEO оптимизация & застраховка живот

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *