Кратко ревю на Нокиа Е72

Съвсем до скоро, мобилните телефони с QWERTY клавиатури не бяха достъпни за много хора. Но сега търсенето им се увеличава, а те са най-добрите средства за комуникация. Не е изненадващо, че производителите постоянно ги усъвършенстват и пускат на пазара все по-нови и по-нови модели. Брилянтен представител на мобилните телефони с QWERTY-клавиатура е Nokia E72, който е обновен модел на Nokia E71. Финландският производител е подобрил софтуера на смартфона, което го прави може би най-съвършеният QWERTY-смартфон.

И сега внимание! Изненада за тези, които искат от телефона си всичко, и то на най-високо ниво! Мобилен телефон Nokia E72 е един отличен модел, който идеално допълва поредицата от корпоративни смартфони. Определено той се купува заради комбинацията от функционалност и елегантен дизайн, който е в състояние отново да подчертае уважението и социалния статус на неговия собственик.

Що се отнася до външния вид, Nokia E72, е целият в пластмаса с висока якост и неръждаема стомана. Фактът, че дисплея е с хоризонтална ориентация, само добавя удобство при работа с документи и електронна поща. Излишно е да казвам, че на пръв поглед е ясно, че телефонът Nokia E72 е предназначен за бизнес пътуващи, ценители на комфорта и богатата функционалност.

Nokia E72 – събира всичко за лесна работа

Мобилен телефон Nokia E72 разполага с всички софтуери, които могат да бъдат полезни на едно бизнес лице. Това са различни софтуерни продукти за Интернет, QuickOffice, Bluetooth и, разбира се, WiFi. Мощната батерия ще ви позволи да поддържате връзка практически за неограничен период от време. Да, и 5-мегапикселовата камера е тук! С Nokia E72 ще получите висококачествени изображения, които не губят своята острота дори на екрана на компютъра. И за да можете да поддържате максималния размер на данни в телефон използвайте карта с памет 4 GB. Не е необходимо казвам, че такова устройство е идеално за придобиване от един сериозен човек. И предвид факта, че цената му не е висока до небето, то според данните на този апарат прогнозирам огромна популярност!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *