„Малки стъпки” – частна детска градина

Всеки родител се пита къде да запише детето си, когато дойде време да ходи на детска градина, защото иска то да е на добро място и да се чувства добре. През този период, вашето дете ще се прехвърли от познатата домашна атмосфера в друга, която е непонятна за него. То ще попадне в напълно нова среда, а това е стрес за всяко дете, също така и за неговите родители. Ако го подготвяте предварително и му говорите за това, което го очаква, то ще се адаптира по-лесно и ще понесе по-леко промяната.

В детските градини няма много свободни места, за това пред родителите стои въпроса, дали да направят компромис и да запишат детето си на първото близко място или да потърсят друго, което е по-добро.

За да изберете най-добрия вариант е добре да се ориентирате към частните детски градини и да разберете техните предимства пред общинските.

„Малки стъпки” е частна детска градина, в която детето Ви ще бъде много добре възпитано. То ще бъде обучено от специалисти, които имат много добра мотивация за работа и ще се постараят Вашето дете да се научи на различни игри, творчество и т.н.

Ако искате да намерите детската градина „Малки стъпки” и да я разгледате, или да запишете Вашето дете, можете да я откриете в София – квартал Симеоново, ул. 54, №16. Ако имате въпроси, можете да се обадите на тел: 02/961 49 06; 0895 700 605; 089 664 5504.

Децата Ви ще се забавляват в тази детска градина и ще прекарат едни незабравими мигове, но освен това, ще се обучат на много неща и ще посетят различни места, като зелено училище, ски училище, конеферма, Коколандия, зоопарка, детски опери, изложби, куклен театър и др. Ще могат да се възползват от уроците по тенис и т.н.

Екипът, който работи в Малки стъпки е съставен от възпитатели и учители, които се занимават с деца на възраст от 2,5 до 7 години. Те ще дадат всичко от себе си, за да ги научат на необходимото, което ще им помогне в бъдеще. Децата се разпределят на малки възрастови групи. Детската градина се намира в тих квартал с чист въздух. В нея децата играят и растат, запознават се с много нови приятели и научават много нови неща. Програмата, която се предлага е много разнообразна и включва математика, чужди езици, изобразително изкуство, игри на открито, творчество и много др. Със сигурност децата няма как да скучаят дори за момент. Те сами ще чакат с нетърпение следващия ден, в който ще посетят градината.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *