Някои от най-добрите мъжки парфюми за пролетта и лятото

Със стоплянето на времето и смяната на сезоните идва време да сменим и нашите парфюми, които използваме. По-топлото време предполага по-леки и свежи аромати, които да не са толкова натрапчиви за околните. Освен това през горещите месеци е задължителна и употребата на определена мъжка козметика, като дезодоранти против изпотяване, слънцезащитни кремове и други. Настоящата статия обаче има за цел да ви запознае с някои от най-популярните мъжки парфюми за настоящия пролетно-летен сезон:

Acqua Di Gio на Giorgio Armani – това е парфюм номер едно по продажби в САЩ и има защо. Аромата му е перфектно съчетание между чувственост и мъжественост, поради което е най-предпочитания от мъжете в САЩ. Връхните нотки са цветисти, като жасмина е най-силния аромат. Средните нотки са морски и можете да доловите бял мускус и кедър. Крайният аромат е смесица от водни и дървесни аромати. Поради своята свежест и лекота, повечето хора си го купуват за летните месеци, но той е подходящ за цялата година.

Hot Water на Davidoff – това е свеж и пикантен аромат, който е създаден съвсем скоро през 2009г. и е известен, като един от най-добрите и достъпни откъм цена парфюми в световен мащаб. Той е перфектен за мъже на които им предстои романтична вечер с любимата или пък си търсят нова дама, но имайте в предвид, че за малък процент хора аромата не е много приятен. Главното му съдържание са ориенталските аромати като пачули, босилек, бахар и мускус, но това което го прави уникален и силното присъствие на аромат на червен пипер. Ако не сте го пробвали до сега ви препоръчвам да го направите, няма да съжалявате.

Obsession на Calvin Klein – този уникален парфюм е създаден през далечната 1986г. и до този момент не е загубил своята популярност. Това е подмладяващ аромат, който съдържа мускус, сандалово дърво, кехлибар и приятни плодови аромати. Предпочитан е от мъже на средна възраст, които чрез него искат да скрият част от годините си.

Всички тези изключителни мъжки аромати, както и много други можете да откриете в http://www.ivis.bg/%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%84%D1%8E%D0%BC%D0%B8/%D0%BC%D1%8A%D0%B6%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%84%D1%8E%D0%BC%D0%B8/.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *