Най-добрите парфюми за млади мъже

Нещата, които гледат жените за да определят един мъж за идеален са лъскавите обувки, чистите нокти и използваният парфюм. Мъжете с опияняващ аромат са хит сред дамите, тъй като показват своето отношение към самите себе си. За жалост има много мъже, които не са много на „ТИ“ с парфюмите и използват сладки флорални аромати които са по-подходящи за жените. Младите мъже, които искат да направят впечатление трябва да разберат кои са истинските мъжествени парфюми и одеколони и от тях да изберат един, който да се превърне в един своеобразен техен подпис. Одеколоните за младите мъже трябва да са по-леки и спортни. Дървесните или мускусните аромати са по-характерни за улегналите мъже.

Нека обсъдим кои са различните ароматни семейства. Всички парфюми могат да се причислят към 8 категории:

  • Семейство на ароматните ухания – включва билки и подправки като тамян, мента, розмарин, карамфил, градински чай и анасон.
  • Семейство на папратовите аромати – то е съставено от бергамот, дървесни мъхове, здравец и мушкато.
  • Цитрусово ароматно семейство – включва плодове като потокал, лимон, мандарина и лайм.
  • Кипарисово семейство – това са дървесните аромати, които са много комплексни, богати и трайни.
  • Ориенталски аромати – те са смесица от дървесни нотки, пикантни подправки, ванилия и бергамот. Те са много богати, чувствени и изискани.
  • Тютюнево ароматни семейство – това е едно от най-чувствените смесици от аромати и съдържа цветя, балса и дървесни нотки.
  • Дървесно ароматно семейство – притежава гореща и елегантна комбинация, която е съставена от пачули, сандалово дърво, кедър и ветивер.
  • Лавандулово семейство – то има аромат доминиран от прясната лавандула, която е комбинирана с дървесни и ориенталски нотки. Много подходящ е за по-възрастните мъже.

Някой от най-добрите одеколони за мъже принадлежат към семейството на цитрусовите, кипарисовите и лавандуловите аромати. Пример за това са Issey Miyake L’eau D’issey, Calvin Klein Escape, Ralph Lauren Polo Sport, Dolce & Gabanna Light Blue pour Homme, Armani Black Code, Calvin Klein Ck One Summer for Men, Kenzo Power на Kenzo, Cartier Roadster и Emporio Armani Diamonds for Men.

Не забравяйте, че правилното използване на всички мъжки парфюми е в основата на добрият им аромат. Просто пръснете по 2-3 пъти на местата където усещате пулса си, като китките, зоната зад ушите и на шията, като това ще ви гарантира силен аромат през целият ден.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *