Новото в iPhone 5

Изцяло нов дизайн. Най-тънкият, най-лекият, най-бърз iPhone някога – iPhone 5

Тънък, лъскав и даващ много възможности
Трудно е да се повярвя как толкова тънък телефон може да предложи толкова много предимства: по-голям дисплей, по-бърз процесор, най-иновативната wi-fi технология, 8MP камера и други. Всичко това в красиво алуминиево тяло, изработено с нечувано ниво на прецизност. iPhone 5 е 7,6 мм тънък и тежи само 112гр. Това е 18% по-тънко и 20% по-леко от iPhone 4S. Единствения начин да се получи такъв дизайн е чрез неотстъпчиво обмисляне и преобмисляне на всеки един детайл-включително тези, които не се виждат.

Четири-инчов дисплей

Това не значи просто по-голям. Значи просто най-правилният.
По-голям дисплей означава повече да се види (т.е чрез по-голям дисплей се вижда повече). Никой не може да направи по-голям дисплей за смартфон. Ако се направи накрая завършваш телефон, който е прекалено голям размер, неудобен и труден за използване. Четири инчовият дисплей на iPhone 5 е направен по правилния начин-по-голям е, но е като iPhone 4S, т.е  всичко, което досега сте правили с една ръка (например писането на клавиатурата), все още може да го правите с една ръка. На по-голямо табло вие може да виждате по-голяма част от всяка уеб страница, повече от вашата входяща поща, повече събития на вашия календар. Дори повече приложения на вашият ,,home screen”.

Той е по-трептящ(звънлив, вибриращ) също
Не е само по-големият дисплей. Той е по-голям Retina дисплей. 326 пиксела на инч, той има толкова висока честота на пикселите, че твоето око не може да отличи индивидуалния пиксел. В сравнение с iPhone 4S, този ви дава 18% повече пиксели за впечатляващата 1136×640 резолюция. Цветовете са подсилени, има цветова наситеност, която е с 44% по-добра от преди. Така че с iPhone 5 игрите, които играете, думите които четете, изображенията, които виждате, приложенията, които гледате, Ви карат да ги чувствате все едно са живи.
За по-дълго забавление iPhone 5 Ви позволява да гледате HD видео в целия му блясък.

Ултрабърз wi-fi
LTE. Правилният начин.
Вие разчитате на своя iPhone. Така че тънкият, лек дизайн и живота на батерията са важни за Вас. Но същото се отнася и за бързината за свързване с интернет. LTE технологията е направена бърза, но добавяйки я към телефона, може да разчитате на траен живот на вашата батерия.
iPhone 5 притежава нещата, които искате най-много от Вашия смартфон: по-добър живот на батерията и ултрабърза връзка с интернет.

Следващо поколение клетъчна и wi-fi връзка
iPhone 5 поддържа повече мрежи от целия свят. Това включва напреднали мрежи като HSPA, HSPA+ и DC-HSDPA. Търсене и сваляне с ултрабърза скорост.
С новия А6 процесор, всичко, което правите на своя iPhone, е по-бързо два пъти повече в сравнение с А5 процесор. Следователно, уеб страниците, приложенията се появяват почти моментално.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *