Оптимизация на сайт (SEO) съвети!!

Здравейте, сега ще споделя с вас как да популяризирате както сайта си така и всякакви други продукти в интернет. Искам да отбележа, че не съм професионалист в тази област но мисля, че мога да ви дам някой съвети.

  1. Едно от най-важните неща за да излиза сайта ви на по-предни позиции в търсачките е вътрешната оптимизация. За вътрешната оптимизация ще напиша в някой от следващите статии, защото мисля, че е нужно да се отдели повече време за нея.
  2. За да популяризирате вашият продукт или сайт трябва да имате повече реклами в сайтове близки по съдържание до вашият. Рекламите е препоръчително да са линкови, защото чрез тези линкове (само ако са DoFollow) Google отчита вашият PageRang, който е един от най – важните фактори за вашият сайт.
  3. Добавяне в директории, директориите за линкове са неизбежна част от вашият link building на сайта Ви.При SEO на даден сайт са доста полезни както носят трафик към вашият сайт така и Ви издигат на по горна позиция в търсачките.

Чрез тях добавяте вашият сайт без много усилия, дори някой директории не изискват регистрация, което Ви улеснява в пъти. В някой от тях линковете са Dofollow което е добре за вашият ранг на сайта, но в други директории се доплаща за тази услуга, но не мисля че цените са врапиращи за да не може да си го позволите.

Почти всички дори да не кажа всички директории след добавянето на линк изискват одобрение от администратор, което малко забавя нещата но все пак мисля, че вашият линк би бил труден за отхвърляне ако сте спазили всички условия дадени в съответната директория.

Ето Ви някой директории за линкове :

  1. Littern.com
  2. Dir.Dir.bg
  3. Search.bg
  4. Gbg.bg
  5. All.bg
  6. Allbg.com
  7. Yes.bg
  8. 4bg.info
  9. Bgchart.net
  10. Start.bg

Други директории за линкове : тук

4.Последно по ред но не и по важност, това е уникалното съдържание на сайта ви, ако копирате съдържанието на други сайтове СПРЕТЕ веднага и направете така че да имате уникално съдържание, защото дублиране на такова се наказва от търсачките.

Това е всичко за сега от мен.

Поздрави,  Littern.com