Почивен комплекс за всички

Помислено е и за вашите домашни приятели. В случай че притежавате куче, заек или дори някакво екзотично животинче, не се косете за него. Домашният ви любимец ще бъде подходящо подслонен. Без притеснение имате възможност да вземете кучето при себе си, без значение от породата му дали то е пекинез, дакел или пък сравнително по- едро като Хъски, алабай или Кавказка овчарка. В случаите, когато сте заети и нямате време да полагате грижи за кучето, е обособен и къща за вашите животни. Ето тук кучетата се ползват с значително доверие – известно количество кучета вид Кавказка овчарка, със сигурност ще помогнат на пазача да ви пази от лоши хора.

Конният спорт също така не е пренебрегнат. В близост до селището се разполага се намира конна база, на която желаещите биха могли да яздят отбрани чистокръвни коне и да се любуват на този вид прекрасно приключение наречено езда. Не рядко на тази конна база да се организират и надпревара по езда така и конен спорт. А пък ако не сте любители на ездата, бихте могли да се радвате на красивите коне, на свобода пасящи в котловината покрай курортчето. В парка иам  понита, които като че ли те подтикват да ги докоснеш, а децата биха могли да ги яздят без ограничения.

Така и аз мечтая за почивка. Не става въпрос просто за екскурзия, за малко дни, с голама трудност откъснати от работния ритъм, където безжалостно се впиват мобилните есемеси и интернет поща, с задачата да отнемат възможно повече от блаженото време за почивка. Очаквам реална отпуска – не кратка, комфортна, краят й не се вижда. Също както в детството. За ранното ми съзнание, на края на месец май, септември, се губеше някъде там в далечното бъдеще. Когато прочетете тази статия, най- вероятно ще ахнете: “Екстра са някои хора. Имат способност да заделят пари за това.” Не споменах да кажа че: цената е съвсем на достъпна цена. Направо символична или, честно казано, нашата отпуска ни коства напълно безплатно, така и и всяка мечта. Ето за такава ваканция жадувам аз. Да е дълга, необезпокоявана и заета с много интересни неща. Защо да не мечтаем заедно? Въобразете си някой курортен град. Независимо дали е разположен покрай морето също и на място в суровата високопланинска природа, страхотно е да представлява комбинация между двете.

Курортното градче е известно с уютни на един етаж вили, обзаведени за най- изискания вкус – от битов до най- модния дизайн. Всички модели мебели по поръчка, в тях е вложено оригинално художествено мислене, също заедно с това създават комфорт и допринасят за релаксация. Повечето мебели са в кондиция с последната дума на модния дизайн. Имате възможност да се храните в различни ресторанта или ако имате мерак за домашно приготвени храни, на тези места има удобни, снабдени с най- различна техника, хубави кухни. Има условия за различни спортни и най- различни дейности. Освен SPA екстрите, масажите, плувния басейн и спортния салон, разполагате с вероятност да спортувате в голямата зала за спортни танци. В тази зала се преподават уроци по танци и балет – латино танци, модерни танци,  джаз балет също и каквото друго желаете. Инструкторите по танци са доста добри, така че след отпуската, спокойно имате шанс да се запишите на надпревара по джаз балет и да вземете награда.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *