По-скъпо ли ни излиза да използваме Drink and Drive услуга?

Колко пъти ви се случва да излезнете с колата и да останете на заведение цяла нощ. Много от шофьорите употребили алкохол не вземат правилни решения и се качват на своя автомобил застрашавайки своя живот и на другите около него. Защо да рискувате  толкова много?

Drink and drive не е нова услуга по света и у нас, но все повече хора започват да осъзнават необходимостта от нея. Какво представлява нашата услуга: Вие излизате на дискотека, бар, ресторант или сте на гости на ваши приятели, наслаждавате се на приятната си компания и употребявате алкохол. Решавате, че не е разумно да карате в това състояние и позвънявате на фирма предлагаща drink and drive услуги. Продуктувате адреса на който се намира вашия автомобил и до 20 мин. при вас ще пристигне вашия личен шофиьор който ще ви откара до дома ви с вашия автомобил. Колко струва drink & drive услугата? Услугата се таксува на километър, като цената на километър е 2 лв. Средно разстоянието от центъра на София до крайните точки на градът е 7-10 км., това прави максимална цена на услугата 20 лв. Замислете се колко главоболия се спестявата с тази услуга:

  • не рискувате вашия и нечии друг живот
  • спестявате си разхождането и прибирането на следващия ден
  • прибирате с в комфорта и уюта на вашия автомобил
  • професионален шофьор ви закарва до вашия дом
  • не мислите за вашия автомобил

Това са една част от предимствата, които получавате когато използвате нашите услуги.

И сигурно ще си кажете, че това е скъп вариант за превоз, но ако си направите сметка, колко пари ще отделите вечерта и на следващия ден за превоз и времето което ще загубите ще разберете, че Дринк енд Драйв услугата е най-удобния, най-сигурния и най-приятния вариянт за прибиране след заведение.

И за да сме сигурни, че ще сте доволни от цената на услугата, ние не ви таксуваме за повикване и нямаме първоначална такса. Екипа на дринкенддрайв.бг ви пожелава приятно и безаварийно пътуване.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *