Защо ревютата на филми са толкова важни?

Четете всякакви ревюта за да бъдете добре информирани. Онзи ден бях попитан от приятел за мнението ми за филм, който той искаше да гледа. Казах му да потърси за ревю относно филма, което да му помогне да прецени дали филма си струва да се гледа. Да бъдете информирани винаги си има своето предимство, така че четете повече ревюта и информация, независимо на каква тематика – винаги ще ви е от полза.

Живеем в трудни времена, в които полезната информация винаги е важна, дори бих казал скъпа. Сигурен съм, че преди да закупите нещо, ще искате да знаете нещо повече за продукта, и то не от ревюта на търговеца, а от хора ползвали продукта и дали обективно мнение. Не сте ли съгласни с мен? Има толкова много филми и двд-та, които искате да изгледате с вашите приятели или семейство, но вие трябва да харчите разумно. Поради това мисля, че ревютата са толкова важни! Помня времето когато гледах наред почти всеки филм и доста често съм оставал разочарован след края на филма. Сега като се замисля, много по-правилно е щяло да бъде, ако предварително бях проучил филмите, и да отсея плявата, която повярвайте ми никак не е малко. Така щях да харча по-малко пари и да пропускам слабите филми.

Трябва да се радваме, че Интернет съществува. Със съвременните технологии човек много по-лесно ще намери информация относно продукта, който го интересува. Винаги търсете мнения и отзиви на честни хора, не се оставяйте рекламата да ви заблуди. И най-важното качество на интернета е, че винаги ще намерите безплатна информация. Не трябва да плащате нищо за ревютата и отзивите за търсените продукти. Предполагам като всеки човек и вие се радвате на безплатните неща, така че грабете с шепи от свободната информация в мрежата.

Така че приятели, следващия път преди да отидете на кино, да си наемете или закупите двд, или дори да гледате безплатно online filmi в интернет, прочетете ревюто и коментарите към филма и преценете дали си струва да му отделите време и пари. Важно е да знаете предварително дали филма си струва, за да не се набутате и да съжалявате. Винаги търсете ревюта за нещата за които сте решили да похарчите пари.