Световно известния бранд Next – синоним за качество и изискан стил

Next – световно известна американска марка за детски облекла, дамски и мъжки дрехи, обувки и аксесоари. Голяма част от фирмените магазини на марката се намират на територията на Великобритания и Ирландия. Брандът е започнал своето начало през 1982 година. Днес компанията предлага на своите почитатели класически стил, който е умело съчетан с последните модни тенденции. Всички модели се изработват от водещи английски дизайнери. Днес марката има над 130 фирмени магазини по целия свят, които представляват семейни универсални магазини, тъй като там можете да намерите дрехи както за своите деца, но така и за самите Вас.

Днес можете лесно да намерите изискани, модерни и стилни дрехи в тези магазини за всички членове на семейството. Освен това лесно може да подберете подходящи аксесоари и обувки към дрехите, които сте си харесали. За ваше улеснение в сайта на марката Next ще може да намерите колекциите, които са съчетани по стил. Така ще спестите още повече време и ще може да отделите вниманието си на нещата, които Ви харесват. Детското облекло на марката Next е с огромен избор от модели и стилове за момичета и момчета до 16 години.

Първата линия Next е облекло за новородени от 0 до 3 месеца. Ярки гащеризони, бодита, роклички, спални чувалчета – всичко това е въплъщение на детските фантазии, които радват не само децата, но и техните родители. Не е необходимо дори да говорим за това, че качеството на тази английска марка дори не бива да се подлага на съмнение.

Втората възрастова група на бранда е преназначена за деца от 3 месеца до 6 години. Това е линия от стилни и модни дрешки за момичета и момчета, в която ще намерите много различни видове облекла, с които вашите малки мъже ще изглеждат като мъже, а момичетата – като принцеси от приказките. Клиновете, джинсите, блузките, роклите, полите, аксесоарите, връхните облекла ще подарят на своята притежателка очарование и неповторима харизма. Палтата, якетата, джинсите, шаловете, аксесоарите за малките мъже ще се харесат на всяко дете, но и на техните родители.

Ако трябва да говоря от своя опит, то ще споделя, че не съм просто очарована от марката, а влюбена в нея. Всички дрехи, които съм пазарува досега са с превъзходно качество. Освен това са изработени от много качествени материи. Купувала съм много дрехи от чужбина, но по-качествени, красиви, удобни и стилни дрехи не съм срещала. Другото нещо, което ми е правило  впечатление е сравнително ниската цена, имайки предвид отличното качество. Все пак не можем да очакване, че дрехи на световна марка, която се е доказала на пазар ще струват като китайските облекла, които днес са много популярни, но по-скоро от лошата си страна. Тук нещата стоят по-различен начин, а именно бранда Next е известен по цял свят и едва ли ще намерите човек, който поне да не е чувал за това световно име в модата.  Тази марка мога да Ви препоръчам от личен опит и бъдете сигурни, че ще харесате всичко в облеклото за деца, но и за възрастни. Създайте свой собствен стил заедно с Next или разгледайте каталога за дрехи с много други световни брандове.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *