Силиконови часовници новите модни аксесоари

Стилни аксесоари

Силиконовите часовници станаха широко разпространена модна тенденция. Мекият силиконов материал, от който са изработени тези привлекателни аксесоари, както и свежият им дизайн, привличат все повече почитатели, част, от които са филмови актьори и певци. Различните цветове, в които могат да бъдат закупени, позволява съчетаването им както с официални, така и със спортни тоалети. Много корпорации използват силиконовите часовници за реклама, като слагат тяхното лого и ги подаряват на клиентите си.

Антиалергични

Силиконът, от който е конструирана каишката е екологично съобразен и не оказва влияние на здравето на човека. Не предизвиква дразнения, както някои часовници с метални каишки например. Мекотата, която се усеща при носенето на силиконов часовник, ще ви накара да се чувствате приятно и да забравите, че имате часовник на китката си. Силиконовите часовници са невероятно леки и пасват добре на всяка ръка. Силиконовата им каишка обхваща ръката ви и не позволява разместване.

Позволими

Въпреки че силиконовите часовници са едни от най-разпространените стоки на пазара в момента, тяхната цена е изключително ниска, в сравнение с други аксесоари или подаръци. Могат да се комбинират с разнообразни цветове. Мъжки и женски – в цветове за всяка възраст. Зарадвайте себе си или любимия човек с този прекрасен и атрактивен аксесоар.