Фолиата за стъкло намаляват избеляването на тапицерията в колата ви.

Един много революционен продукт е автомобилното фолио за прозорци.То набира все по-голяма популярност и у нас, тъй като все повече хора започват да осъзнават неговите предимства. Много хора си мислят, че то се използва предимно за постигане на по-добър стил и лично пространство.Истината е обаче, че фолиото притежава много повече характеристики, които го правят полезно за един автомобил.

Малко хора знаят, че още не е измислено фолио, което да предпазва на 100% вашия автомобил от вредните Ултравиолетови лъчи. За съжаление избледняването на тапицерията не може да бъде спряно, но фолиата могат да помогнат значително в намаляването на това избеляването на тапицерията. Освен, че защитават тапицерията, фолиата за прозорци, защитават и пътниците в автомобила, предлагайки им UV защита. Фолиата за стъкло предпазват автомобила Ви и, като намаляват температурата във вътрешността на колата Ви с до 16 градуса. По този начин фолиото за прозорци Ви спестява гориво и облекчава работата на климатика. Така, че фолиото е една много добра инвестиция, която се изплаща за отрицателно време. Тонирания с такъв продукт автомобил изглежда много по-добре в сравнение с автомобил без поставено на него фолио.За да постигнете този ефект не е нужно да има затъмняване на стъклата ви. Вие можете да използвате прозрачно фолио, което има същите характеристики. Не се чудете, а направете тази инвестиция и направете услуга на вашия автомобил. Автомобилно фолио най-често е термосвиваемо и самозалепващо се.То се поставя лесно и бързо от специалисти, монтажисти на авто фолиа.Свържете се с монтажисти от вашия град. В днешни дни можете да откриете монтажисти в градове из цялата страна – София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Плевен, Стара Загора, Шумен и т.н.

За да изберете фолио за стъкло трябва да сте много информирани. На пазара съществуват много фолиа от близкия изток, които не притежават същите характеристики. Поради тази причина трябва да изберете качествени фолиа, които в повечето случаи се произвеждат в САЩ или Западна Европа и са преминали редица тестове и отговарят на много стандарти.

Join the Conversation

1 Comment

  1. Така е, но когато слънчевата светлина не огрява директно тапицерията по нея започват да се развъждат някои микроорганизми, които виреят на тъмно. Те също увреждат тапицерията и въздуха в колата. За да има наистина полза от фолиото като превантивна мярка за овтомобила трябва да се пази на сухо място, където влагата е по-малко.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *