Често задавани въпроси за дограмите от ПВЦ

Предстои ви покупка на PVC дограма за вашия дом, офис, хотел или вила във Варна? Имате ли много въпроси, които търсят своите отговори в стремежа ви да направите най-правилният и мъдър избора на PVC дограма? Именно върху тези въпроси ще се фокусираме днес и ще потърсим техните адекватни отговори.

Какво значи многокамерен профил при покупка на PVC дограма?

Камерите имат за цел да подобрят топлоизолационните свойства на вашата дограма. Колкото са повече те, толкова по-добре, защото въздуха, затворен между тях има изолационни свойства. Така например при една двукамерна дограма, загубата на топлина е значително по-голяма (макар и намалена спрямо стандартните прозорци) в сравнение с 5, 7 или 10 камерна такава.

Защо е по-добре да изберем PVC дограма?

Този тип дограма е с доста модерна от спрямо класическата дървена или алуминиева дограма. Профилите на вашата дограма не гният, не са податливи на ръжда, а при правилен подбор на армировка и не се огъват. PVC решенията в областта на дограмата са се доказали като отличници и когато говорим за понижаване разходите за отопление и охлаждане посредством отличните си термоизолационни качества.

Защо е по-добре да изберем троен стъклопакет?

Целият свят е разтресен от тенденциите за по-ефективно използване на енергията. Именно това провокира и все по-честата интеграция на тройния стъклопакет при покупка на PVC дограма – за да се намалят загубите на топлоенергия.

Как да се справим с образуването на конденз по нашата PVC дограма?

Поради сериозното изолиране на помещенията от външните климатични особености и влияния, то влагата, която се генерира в помещенията няма как да излезе от тях и срещайки студено стъкло се кондензира. Лесно можете да преодолеете този момент с проветряването на помещението за не повече от 20 минути на ден, разделени на 2 или 3 сеанса.

Ако търсите сигурност и качество при покупка на PVC дограма във Варна, то една от фирмите с доказано име и дългогодишни традиции в тази област е Ай Би Джи Пласт (iBG Plast). Можете да се сдобиете с нова висококачествена немска PVC дограма след като посетите сайта на фирмата – ibg-plast.bg.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *