Feedly – реалната алтернатива на Google Reader

feedlyАко търсите лесен начин да организирате любимите си уебсайтове  и да използвате RSS пълноценно, то на всяка цена трябва да тествате Feedly. Софтуерът работи добре както с браузъра Google Chrome така и с мобилните системи Android и iOS.

Лесният достъп до информационните източници направи от Feedly желано приложение за стотици хиляди по целия свят. В България също започна да се използва усилено, макар че са на лице и някои бъгове, които се надяваме, че ще изчезнат с течение на времето.

Дизайнът на системата е изчистен и позволява четене на новини и информация в уеб с натискането на няколко бутона. Функционалността на четеца е перфектна за PC и смартфони.Имате достъп до актуални новини, архиви, списъци със сайтове и други полезни опции.

Другото приятно хрумване на създателите на Feedly е елементарното споделяне на емисии в социалните мрежи Twitter и Facebook, а също и препращането на новини по имейл на близки, приятели и колеги. Пробвайте всичко това и няма начин да останете разочаровани от производителността на програмата.

Вижте видео ревю на Feedly в Wickeble.com и прочетете още любопитни неща за динамичния четец. Мен лично най-много ме впечатли лекотата, с която се работи и най-важното версията за Android, тъй като съм притежател на смартфон. Така всеки ден намирам последните публикации от блогове и сайтовете, които посещавам без това да товари компютъра или мобилната ми техника.

В заключение

Обикновено хората припознават в софтуера Google Reader но според мен има дори по-приятен и олекотен дизайн. Уеб инструментът ще ви държи в час с всичко случващо се в мрежата, което би било много полезно за уеб мастъри, предприемачи или пък просто любопитни потребители.

Приложението е безплатно и може да се инсталира директно в Google Chrome и официалната му уебстраница http://feedly.com пробвайте и ще останете доволни от това наистина добро попадение. Надявам се ревюто ми да е било полезно.

This entry was posted in Уеб and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *