Кристално чисти прозорци за броени минути

Прозорците са най-неприятната част за почистване. Освен, че изискват не малко време, което да инвестирате в безспирно търкане, то вие също така трябва да проявите и търпение.

В тази статия ще ви издадем няколко особено приятни трика, с които вярваме, че това досадно занимание ще се превърне в далеч по-приятно. Освен това за пръв път ще видите стъклата в дома си във вид, за който дори не сте и мечтали. Звучи страхотно, нали?

Важно е когато се заемате с отговорната задача да чистите прозорците, да го направите така, че чистенето да бъде дългосрочно.

Ето и няколко неща, на които да обърнете внимание.

  1. Добре би било да поставите един ненужен парцал върху дълга дръжка и а почистете максимално всичката мръсотия, намираща се от външната страна на вашата сграда. Така намалявате значително риска от повторно замърсяване скоро, след като е било извършено почистването на прозорците. След като сте се уверили, че сте премахнали натрупалата се мръсотия, то бихте могли да наблегнете върху рамките, корнизите, первазите. Едва след като всичко грее от чистота, то хванете препарат за почистване и покажете на какво сте способни.
  1. Ако на прозорците има мрежи за комари, то задължително трябва да ги свалите и да ги измиете под душа. Там се събира огромно количество прах, което, ако не бъде премахнато, много скоро ще се превърне в част от прозорците. А вие със сигурност не искате това да се случи.
  2. Много от гражданите сред нас са пушачи. Пушенето, както на всеки е известно, вреди на човешкото здраве. Това обаче се оказва, че не е единствената неприятна последица от цигарения дим. Ако пушите в близост до прозорците, това също спомага за по-лесното им замърсяване.
  3. Блясъкът на измитите прозорци може да бъде замъглен от филтъра на климатика, който не сте сменили от дълго време. Ето защо ние ви предлагаме да обърнете внимание и на тази съществено важна част от дома си.
  4. Изпитана и наложила се с времето практика е почистването с помощта на смачкан вестник. Може да ви звучи примитивно и не особено модерно, но методът е изключително ефективен. Просто напръсквате стъклото с малко препарат за прозорци и избърсвате с вестника. Измитият участък заблестява.

Намачканият вестник е все толкова ефикасно средство, колкото е било в миналото. И до днес хората го прилагат и резултатите от него са меко казано несравними. Не е нужно да използвате куп скъпи препарати и разни други иновативни помощници, за да се справите с полепналата по вашите прозорци мръсотия.

Ние ви предлагаме да следвате съветите, изписани в текста по-горе и сме абсолютно убедени, че вашият дом ще блести от чистота през цялото време.

About dg_seom

Името ми е Димитър Георгиев и съм професионален SEO копирайтър (виж Google). Поддържам и редица свои сайтове, сред които сайт за безплатни връзки срещу статии Article-bg.eu, SEO оптимизация & застраховка живот
This entry was posted in За дома, Услуги and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *