Нова година 2018 в Дубай

Нова година 2018 в Дубай с Loyal Travel

С наближаването на новогодишните празници 2018, повечето хора започват трескаво да се чудят как да прекарат този бележит момент от годината. Възможностите са най-различни различни, но повечето от нас в края на краищата прекарват нощта по най-банален начин в някой ресторант.

Това е доста ограничен начин на мислене, който ни лишава от наистина вълнуващи преживявания, като например това да прекараме новогодишната нощ в чужбина.

Новогодишната програма за 2018

 

Според Loyal Travel, ако вече сте на вълна почивка зад граница, трябва да сте наясно, че местата за прекарване на лятната почивка значително се отличават от тези, на които можем да прекараме зимните месеци и по-специално новогодишната нощ.

Причината е в разликата между летни и зимни температури. Ако искате например да се изкъпете в морето посред зима, да се порадвате на малко топло и хубаво време в последния ден на декември, тогава трябва да мислите малко по-надалечно. Работата е в това, че обикновено близките до нас дестинации имат и климат, който не се различава особено от нашия.

Дубай е най-добрата опция за посрещане на 2018 година

Една от топ дестинациите на Loyal Travel за посрещане на Нова година за пореден път е Дубай. Богатото арабско емирство вече няколко години подред оглавява класациите за най-желана дестинация.

Причината за това е комплексна и това идва за да намекне, че Дубай ще е топ дестинация за посрещането не само на 2018-та година, но и на идните няколко години. Дубай на първо място предлага превъзходен климат.

На Нова година времето в града е топло и сухо, обикновено е слънчево, а температурата на въздуха е около 24 – 25 градуса на сянка. В съчетание с топлите нощи и топлите морски води, Дубай бие по екзотика почти всичко, за което можем да се сетим.

Плажът е превъзходен, с фин като пудра пясък, чийто бял цвят се съчетава с небесно синия цвят на водите на Персийския залив. Разбира се, слънцето, топлината и морето може да са много примамливи като съчетание, но са крайно недостатъчни като фактор да превърнат Дубай в топ дестинация за посрещане на новата 2018 година.

Създаденото от човека градско чудо може да ви смае. Тук ще намерите едни от най-луксозните хотели в света. Те предлагат изключително високо ниво на обслужване. Всъщност, именно новогодишните промоции правят това място толкова лесно достъпно дори и за хора с по-малки финансови възможности.

Те са доста сериозни като намаление и позволяват човек да се възползва от възможността за почивка на иначе едно доста скъпо място като това. Преди да поемете към Дубай обаче би било много добре да се запознаете с етикета на поведение тук.

Макар и мястото да е много космополитно през последните десетилетия, все пак тук си има някои характерни местни навици, които предопределят много голяма разлика между вашата култура и тази на местното население

About dg_seom

Името ми е Димитър Георгиев и съм професионален SEO копирайтър (виж Google). Поддържам и редица свои сайтове, сред които сайт за безплатни връзки срещу статии Article-bg.eu, SEO оптимизация & застраховка живот
This entry was posted in Туризъм and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *