Отпушване на канали

Направи си сам – отпушване на канали

Това е един почин, който няма как да не следваме. Особено, ако ни се налага да отпушваме задръстена стара канализация. Още по-особено, ако това се случи посред нощ. Луди-млади, обичат се, разделят се и по никое време, останалият сам в апартамента решава да се къпе. До тук, нищо лошо – добра хигиена на духа и на тялото. Но! Но-то идва, когато каналът трябва да се отпушва, защото започва да прелива и застрашава правото на сухота и на собственика, и на съседите. И как няма да се случи? Наклонът е малък, строителите били от трудови войски, който буквално са се учили на гърба на бъдещите собственици.

И така, вариант едно на направи си сам отпушване на канали е дълго жило. Вреш го на посоки, молиш се на „всички богове” – не за уволнение, – и ако имаш късмет, събираш насъбралите се боклуци, дори и с отвращение, и продължаваш напред и то не как да е, а с отпушен канал.

Вариант две – маркуч и шлаух, 10 метра. Още по-добре – маркуч и здрав гръден кош. Вкарвате маркуча в канализацията, поемате въздух – да сте внимавали в уроците по пеене навремето, – и … духате. И не се подсмихвайте цинично – съвсем буквално се има предвид. Само внимавайте да не вдишате, докато маркучът е още в устата ви, защото сами можете да се досетите какво ще стане. Но дори и това да е, нали каналът ще бъде отпушен? Това е изкуство – отпушване на канали, а както знаем, то иска жертви.

Има и трети вариант. Продават едни спирали, които се напъхват в канализацията и се върти до напипване на мърсотията. Единственият проблем е, че тръбите могат да се окажат с няколко колена и тогава – спукана ви е работата. И каналът, който може да си остане неотпушен.

Е, разбира се, майсторът не е за пренебрегване. Все пак, и образованието, и опитът са го научили какво да прави. Но нали говорехме за нощно време, задоволена жена и запушен канал? Какво ще реши да отпушва майсторът според вас? Пък и след наложената мода нпоследък, може би и мъжете не са съвсем в безопасност. Тази статя е написана от seo благодаря ви че я прочетохте.