Избор на парфюм

Поръчката на парфюм онлайн или от някоя парфюмерия е трудно нещо. В момента на пазара има над 20 000 различни парфюма – различен аромат и опаковка и това орпеделено ще затрудни и опитните парфюмеристи. Ето и няколко стъпки за поръчката на парфюм:

  1. Трябва да сте наясно дали имате симпатии към някои марки. В случая за да изберете правилния парфюм трябва да ги изчистите, защото една марка може да направи няколко добри удара, но да се провали тотално със следващите си (примерно Cacharel)
  2. Отидете в парфюмерията и пръскайте парфюмите върху малките правоъгълни хартийки. Вариантът да пръскате директно върху кожата е добра и ще придобиете ясна представа за аромата, но скоро ще ви свърши мястото.
  3. Вашият нос ще се умори бързо от множеството аромати и скоро няма да ги усещате както трябва. Затова след 20-я парфюм се разходете някъде из мола.
  4. Така пробвайте няколко дена (разбира се, ако не бързате да си купете нов аромат).
  5. Вече, когато сте готови, направете си един кратък списък (около 5 парфюма), които наистина са ви харесали.
  6. На следващия ден отидете и си изберете този, който смятате, че ви приляга най-добре. Време е да попитате някоя от служителките за възможността да се върне парфюма в случай, че има някаква повреда.
  7. След като сте си купили оригинален парфюм от някоя парфюмерия / онлайн магазин, ви пожелавам да си го носите с късмет!

//* Статията е написана от BuyParfumes.com за LinkNotize.EU! При копиране сте задължени да сложите обратен линк към BuyParfumes.com и LinkNotize.EU! *//