Маркови парфюми – как да се възползваме от тях

Марковите парфюми са акцент, а не ароматна маска. Уханието на дамските парфюми трябва да бъде открито и приятно. Парфюмът е нещо лично, с което всеки човек се отличава от останалите, тъй като аромата на един и същи парфюм ухае по-различен начин на двама различни човека. Усещайки полъха на дамските парфюми, мъжете инстинктивно обръщат главите си след тях, а на лицето им грейва усмивка. Няма нищо по-добро от това една жена да се чувства красива и желана, а това много лесно може да се постигне с помощта качествената декоративна козметика и на вълшебните ухания на марковите парфюми. Както козметиката, така и парфюмите трябва да се прилагат само на правилните места, за да се получи един наистина спиращ дъха ефект.

Ето и някои инструкции как да се случи това:

  • Нанасяйте парфюма на точките на пулса или върху китките на ръцете и врата. Няколко капки са напълно достатъчни, но нанесени от разстояние. Съвсем не е правилно да мислите, че ароматът трябва да остане силен през целия ден. Едва доловимия аромат е от ключово значение за правилното му прилагане.
  • Въздържайте се от нанасяне на парфюм периодично през целия ден. Носът става чувствителна към аромати и няма да бъдете в състояние да усетите собствения си аромат, докато други хора около вас ще го усещат.
  • Ако искате да изпадате приятно половинката си тогава използвайте парфюма си на врата и на рамената. Приятелят ви ще бъде приятно изненадан от уханието му, но знайте, че аромата му трябва да бъдат толкова силен, колкото уханието на едно цвете не повече.
  • Изборът на правилния парфюм е изключително важен. Например изберете парфюми с ухания на цветя за тези дни, когато слънцето е скрито от облаци и времето е мрачно. Изберете екзотичен дървесен аромат за студени снежни дни.

Вълшебните ухания на парфюмите имат магическото свойство да омагьосват всички околни, а вие се много по-красиви и неустоими от преди.

Открийте вашите парфюми с уникален аромат тук.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *