Подробно разглеждане на HTC Desire S

Описание на HTC Desire S

Новият модел HTC Desire S е създаден специално за консервативни хора, които не обичат нещо да променят и избират това, което до болка прилича на старото, но е няколко пъти много по-ново и по-функционално. Само че, този модел може да заинтересува и любителите на промените, защото в основата на HTC Desire S са заложени напреднали технологии.

Отличителна черта на HTC Desire S е това, че външният му мид е достатъчно опростен и лаконичен. Тежи само 130 грама, по тази причина леко лежи в ръката и от докосването с него у вас ще останат само приятни усещания. Комплектован е смартфонът много качествено, основно от метал и soft-touch пластика.
Екранът на разглежданият модел е компактен, диагоналът му е 3.7 инча, а разширението 480х800 пиксела. Този дисплей има възможност да отразява приблизително 16 милиона оттенъка на цветовете, съответно изображенията, които се разглеждат с него са ярки и наситени. Екранът е защитен с фолио, което предотвратява появяването на дефекти.

Такава функция, като виртуална клавиатура, осигурява набор на текст на HTC Desire S. Тя има няколко вида. Първата – пълноценна версия на QWERTY-клавиатура и мини версия. Има възможност да се използва обикновената буквено-цифрова клавиатура и начина на интелектуално въвеждане на текст. Като добавка към всичко това има още и гласово въвеждане.

Смартфонът HTC Desire S има в наличност и камера (5 MP), която на свой ред има система за автоматично фокусиране. Камерата е снабдена със светкавица, която може да се използва и като фенерче. Снимките, направени с такава камера имат високо качество, не са размазани, а напротив са много ясни.
В HTC Desire S има и музикален плеър. Вие можете сами да създавате свои плей-листи. Присъстват, също така, режим на случайно възпроизвеждане и повтаряне на композицията.

Звукът е висококачествен, песните звучат чисто и без смущения.
FM радиото се настройва автоматично или ръчно. Намерените радиостанции могат да се съхраняват и даже да се създава списък с любими.
Работата на смартфона осигурява литиево-йонен акумулатор с обем 1450 mAh. В режим изчакване даденият модел може да бъде 4500 часа, а в режим разговор – цели 9.5 часа.

Ако искате да купите HTC Desire S трябва да знаете, че сте на прав път и изборът Ви е напълно оправдан. Това е напълно нов, стилен, с използване на най-новите технологии, смартфон, с който Вие ще бъдете на високо ниво. В България на телефонът може да се закупи от Щепсел.бг – GSM магазин.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *