Разкритите тайни за намиране на евтин хотел в София

Ако ви се налага да пътувате с ограничен бюджет до столицата, тогава се налага да направите по-големи икономии при избор на нощувка. Намирането на евтин хотел в София, какъвто е http://www.madridbg.com/ се превръща в приоритет номер едно. Цените на местата за настаняване варират значително, дори в рамките на един и същ район или квартал. Конкуренцията между хотелиерите е жестока и те водят битка за всеки един клиент, като това за вас е един коз, който можете да използвате за получаването на най-изгодната оферта.

С тези разкрити тайни вие ще можете да спестите до 50% от разходите за настаняване, като златното правило е, че ако не потърсите и не попитате тогава не трябва да очаквате да добра цена. Ако обаче направите точно обратното, тогава портфейла ви ще ви бъде благодарен. Следните съвети ще ви помогнат да направите големи икономии:

  • Търсете по-малките семейни хотели, защото те често предлагат доста атрактивни цени и специално отношение. Обикновено евтините хотели са именно по-малките, докато големите хотели или не предлагат ниска цена или ако предложат такава, то тя ще бъде за сметка на условията в стаята.

  • Ако бюджетът ви е ограничен не търсете хотели с много екстри, защото така ще се озовете в хотел, който значително надхвърля заделените от вас средства за настаняването. Двузвездните хотели са точно толкова добри колкото и тризвездните, но последният е по-скъп заради някой допълнителни удобства, от които почти сигурно, че няма да се възползвате. Такива са например портиер или пиколо, които няма да ползвате, но ще платите за тях, защото са там.

  • Можете да попитате за отстъпки за по-дълъг престой или за групово посещение на хотела, когато се заема пълният му капацитет. Със сигурност ще можете да получите някакви преференции и ако сте редовен клиент на хотела. В семейните хотели обикновено собствениците и персонала са едни и същи, така че можете да завържете едно добро приятелство с тях и да получавате още по-добри оферти и обслужване.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *