АВТОХИТ Трейд ООД – резервни части с високо качество

Гарантирано качество и висок стандарт на резервни авточасти, ще намерите в една от водещите фирми дистрибутори АВТОХИТ 2000 ООД. Тя е основана като изцяло частна собственост през 1995 година. Дейностите, с които се занимава са следните:

  • Продажба на едро и дребно на резервни части за автомобили
  • Ремонт и автомобилни услуги
  • Продажба на нови автомобили Volkswagen и Audi

Складовата база на компанията се намира в град Стара Загора разположен на 600 кв. метра, на две нива. Фирмените магазини можете да намерите в следните градове като в Стара Загора са открити три, а в София, Пловдив, Варна и Бургас по един. В тях можете да намерите специализирани части за вашата марка автомобил, както и за много други: Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Mercedes, BMW, Opel, Ford, Renault, Peugeot и Citroen.

Редовните потребители на фирмата надхвърлят 1000, като в число се включват и корпоративни клиенти, с които работи компанията. За да бъде още по-ефективна компанията разделя дейностите си на две отделни дружества:

  • АВТОХИТ 2000 ООД — продажба на автомобили
  • АВТОХИТ ТРЕЙД ООД — за продажба на алтернативни и оригинални резервни авточасти

Управлението и собствеността и на двете компании остава без промяна.

АВТОХИТ Трейд ООД се превръща в една от водещите фирми за продажба както на оригинални, така и на алтернативни резервни части в България. Основен вносител на HANS PRIES GMBH & CO.KG, популярна на нашия пазар с името topran; MEYLE Products® — Wulf Gaertner Autoparts AG; PEX GmbH Automotive Group.

Богатият асортимент на АВТОХИТ Трейд ООД включва висококачествени продукти на производители на части за автомобили участващи в първоначалното вграждане в световната автомобилна индустрия: SACHS, LUK, INA, GATES, FAG, LEMFÖRDER, KNECHT и др.

Комбинацията от компетентен и млад екип, богата продуктова гама с гарантиран произход и качество, съобразени с пазарното търсене цени, ежедневните доставки и националното покритие превърнаха фирмата във водещ вносител и дистрибутор на българския пазар за авточасти.

АВТОХИТ Трейд ООД следва своята политика и цели, като ще продължава своето развитие с обновяването на продуктовата гама, откриването на нови търговски обекти, предлагайки нови услуги от професионално обучения персонал.