Детски столчета за кола – безопасност и комфорт от магазин за детски стоки Baby.galix.bg

Пътуването с деца не винаги е лесно, особено при пътуване с кола или самолет на дълги разстояния. Въпреки това с малко усилия и добри съвети всичко може да премине гладко.

Най-важното е да имате поставени столчета за кола във вашият автомобил. Консултантите с дълъг опит от магазин за детски стоки Baby.Galix.bg съветват внимателно да следите, дали те отговарят на всички норми и изисквания за безопасност.

Детските столчета за кола се разделят на няколко групи, спрямо килограмите на детето.

  • От 0 – 9 кг
  • От 9 – 18 кг
  • Група 0+ – от 0 до18 кг.
  • Група 1+ – от 9 до 18 кг.
  • Група 1/2/3 – от 9 до 36 кг.
  • Група 2/3 – от 15 до 36 кг.
  • Група 22 – 36 кг.

Към всяко детско столче ще намерите подробно упътване на български език, за правилното закрепване към автомобилната седалка.

Винаги когато предприемате далечно пътуване и поставите вашето дете в детското столче, носете със себе си раница с различни детски стоки и играчки. Вземете любимите книжки и забавни играчки на малчуганите. Така ще могат да насочат вниманието си към тези предмети и ще останат послушни. Не давайте всичко, което носите на един път – изчаквайте, когато нещо им омръзне подменете го. Това важи особено за самолетните полети, където и без това разполагате с ограничен ръчен багаж. Вземете със себе си и любимата завивка и плюшена играчка за сън. Така, ще им вдъхнете спокойствие и увереност.

По-големите деца ще се зарадват на електронните игри. Преди пътуване добавете нова игра, която определено ще грабне тяхното внимание и те ще кротуват в техните столчета. Любимите детски стоки, определено са чудесен помощник за спокойно пътуване.

Когато предприемате самолетно пътуване с малко бебе, носете със себе си детската кошница за кола. В нея детето ще се чувства по-спокойно и удобно. При излитане на самолета детето може да изпита дискомфрт и да получи лека болка или заглъхване на ушите, заради налягането.

Предлагаме ви някои идеи, с които да избегнете неприятната ситуация:

  • Дайте на детето да смуче биберона, ако обаче той не ви е подръка, използвайте накрайника на празно шише за хранене, което също ще свърши чудесна работа.
  • Малките деца не винаги разбират, че трябва да преглъщат по често, така че им кажете да го правят все едно играете игра.
  • Ако децата са достатъчно големи и няма опасност от задавяне можете да дадете дъвки и дъвчащи бонбони.

Организирайте багажа и всички детски стоки, които носите. Разпределете го така, че да знаете къде се намира всяко едно нещо. Така значително ще улесните себе си.

При пътувате с автомобил спирайте за кратки почивки, все пак децата не могат да стоят дълго вързани в детското столче, а и глътка свеж въздух ще им дойде добре. Нахранете бебето поне половин час преди път. Така освен, че е по-вероятно да заспи, ще избегнете и неприятната ситуация с повръщането.

Когато децата свикнат да пътуват от малки, те дори ще започнат очакват с нетърпение следващият път. Ще знаят, че тяхното място в колата е детското столче и друго не е позволено.

Огромен избор от необходими детски стоки и висококачествени столчета за кола можете да намерите тук: http://baby.galix.bg/столчета/столчета-за-кола

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *