Детски филми и сериали

Днес телевизионни канали като Cartoon Network и Boomerang са отдадени точно на тези филми. Неприятното е, че по тези канали детските филмчета не са преведени, но въпреки това голям брой деца им се любуват. По-мъничките насочват поглед към героите, които са толкова забавни. Филмите на Дисни от всички мъници са обичани и каквото и филмче да пуснете, ще са доволни хлапетата. Филмчета могат по телевизията да се гледат, на компютъра по интернет като филми онлайн също, където се гледат директно, без да се теглят.

Филмите за деца за качественото им възпитание допринасят и забавно израстване. Били деца и знаете, че мелодиите и филмчетата истинска наслада носят на хлапетата и поради тази причина не ги спирайте. Всички детски филми и песнички са удобен момент, в който спокойно да работите.

Филмът “Лоракс” е за цялото семейство чудесно предложение. Освен, че интересна история притежава, е триизмерен и има не само децата ви на какво да научи, а и самите вас. Той разказва за 12-годишния Тед от градчето Тнийдвил – място, на което нито едно растение няма, трева, нищо живо и истинско няма. Поради това местният управник изкарва хитро парите си, продавайки в бутилки чист въздух. На пръв поглед уютно изглежда градчето, но са забравили хората какво е истинска природа да има и пластмасово живеят. Причината за това се крие в събитие от преди много години. Млад мъж с име Еднократ, решил, че материя иска да създаде, която богат да го направи. Открива я в приказна местност, но когато дърветата започва да изсича, платове за да произвежда, при него идва веднага Лоракс – пазителят на гората. Еднократ изсича всичко и около себе си света обрича на гибел, въпреки предупрежденията, че е от изключителна важност гората.

“Лоракс” е от онези детски филми , които послание до всички носи. Спецификата на анимацията сериозна свобода дава на хората, които я правят, имат възможността наистина вълшебни неща да създават. Пазителят на гората Лоракс е от най-харизматичните анимационни персонажи, озвучен от Дани Де Вито. Зрителите могат лесно да си представят, че не само гласа си е дал Де Вито на персонажа, но и ръста си, понеже Лоракс е закръглен дребен “фъстък” с огромни вежди и мустаци, и тяло на Гарфилд.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *