Великите филми на Джони Деп

Когато става дума за великите актьори в Холивуд, малцина от тях имат мистичното и магнетично излъчване на Джони Деп. Актьорът има добър усет за филмите в които да играе и до сега няма лоши филми. Донякъде за това е виновно и сътрудничеството му с Тим Бъртън, един великолепен режисьор.

В тази статия ще представя някои от любимите ми филми с участието на великият Джони Деп.

Един филм, който като гледах като малък и много ме ужаси беше Едуард Ножиците. Това е типичен филм на Тим Бъртън, мрачен и с черен хумор. След като пораснах и гледах филма отново, персонажът на Джони Деп стана един от любимите ми.

Не съм голям фен на поредицата Карибски Пирати, но не мога да отрека че ролята на Деп в тези филми е брилянтна. Капитан Джак Спароу е неповторим образ. Четвъртата част от поредицата се очаква скоро да се появи по кината.

Един от невероятните филми на Джони Деп, който неизмерно харесвам е Тайният Прозорец. Филма е базиран на едноименният разказ на Стивън Кинг. Деп изиграва ролята на писател опитващ се да довърши романа си, но и в същото време измъчван от мрачното си подсъзнание. Ако харесвате психо трилъри, това е филма, който не трябва да пропускате.

Друг велик филм с участието на Джони Деп е Обществен Враг. Във филма също участва и Кристиан Бейл като агент на ФБР, преследващ неуловимият гангстер Джон Дилинджър (в ролята Джони Деп). Кой може да си представи, че Деп ще изиграе този известен гангстер.

Няма как да не спомена и Аризонска Мечта, един филм на Емир Костурица  изобразяващ един свят на сюрреализъм изпълнен с мечти и носталгия. Това е първият англоезичен филм на Костурица и печели успех, дължащ се на невероятният актьорски състав и най вече на Джони Деп.

Има още велики филми с невероятният Джони Деп , както и за в бъдеще ще ни радва с още прекрасни и незабравими роли в своите нови филми.