Избор на официална рокля

Днешната мода не само си затваря очите към някои волности в обличането, но дори ни подтиква да се разкрепостим още повече и да дадем воля на въображението си при съчетаването и подбора на дрехите. Как да изберем подходяща официална рокля, с която да бъдем елегантни и представителни?

Много често абитуриентките в стремежа си да са секси се втурват да избират най- прозрачните и разголени рокли, които не само ,че ги правят смешни, но и са доста вулгарни и не дотам естетически издържани. Другата крайност е изборът на огромни рокли, с които по-пълните момичета се превръщат в грамадни торти ,от които се показва само главата .Може би така се демонстрира благосъстояние ,но не и стил и финес. Преди да се втурнете да си купувате бална рокля, която сте видели на някое ревю огледайте се в огледалото, разгледайте фигурата си и преценете имате ли качествата, които ще изтъкнете с нея- дълги крака, тънка талия, пищен бюст или по-скоро трябва да скриете някои недостатъци. Преценете внимателно какво да покажете и какво да прикриете,за да не се превърнете в карикатура.

Аксесоарите може да са контрастни и да освежават цялостната визия, особено ако роклята ви е в неутрален цвят. Нека бижутата бъдат дискретни, за да не се превърнете в коледна елха. Късите вечерни рокли предполагат високи обувки и са подходящи за ниските момичета ,които могат да удължат силуета си.Ако сте много слаба изберете по-лъскава материя, с която ще изглеждате по-пищна. Обратно, ако сте пълничка избягвайте златните и сребристи блестящи материи, защото ще ви направят още по-обемна. Прекрасно ще ви стои една дълга официална рокля в тъмен цвят, с дълбоко деколте, което да разкрие пищния ви бюст. Ако искате да прочете повече съвети посетете нашият блог за бални рокли.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *