Нови рокли и блузи за нов сезон

Ако се чудите какви рокли да си купите за новия сезон, то нека Ви помогнем с няколко полезни съвета. Ключовата дума тази година при модните тенденции е цветно. Много цветно ще бъде всичко: и рокли, и чанти, и обувки, и блузи, и поли. Пастелените цветове ще преобладават, но и по-ярките ще се носят много. Дантелата също ще е незименна част от роклите този сезон.

Закачливо се определят моделите на Alexander McQueen, Marni и Louis Vuitton като „бонбонени” и „захарасони”. Цветовете, които изпозлват за своите рокли, са причината да получават подобни епитети. Най-често техните модели рокли са с А-образен силует, стил 60-те или бейбидол. Дантелата при тях е преобладаваща.

Мексиканските носии се оказа тазгодишното вдъхновение на едни популярните дизайнери като Proenza Schouler и Anna Sui, както и тези на Burberry. Ако разгледате техните модели рокли ще видите много пъстри шарки и ресни, а в моделите на Стела Макартни основен мотив е „пейсли“( орнамент във форма на капка). Ако не Ви допадат индианските мотиви, не се безпойте, има огромен избор на рокли и тази година.

Едноцветните решения най-често ще бъдат в тревисто зелено, лазурносиньо и златисто. Ако пък сте фен на многото шарки, ще Ви успокоим, че и този сезон се запазват в сила „крещящите” рокли. Dolce & Gabbana може да Ви предложат да се премените с рокли с чушки, лук или тиквички по тях. Странна комбинация, подходяща само за най-смелите дами.

За почитателките на традиционното си остават на мода белите рокли. Те отново са част от колекциите на най-известните дизайнери, така че неекстравагантни няма да бъдат ощетени. Стилът на 1920година е другото вдъхновение тази година. Ако искате да следвате тази тенденция, то ще трябва да напълните гардероба си с дрехи в изкрящи цветове и нестандартни щампи.

Металик и блестящите тъкани също са част от тазгодишните тенденции. Рокли в такива цветове биха били наистина модерно решение. Модерни рокли и блузи ще бъдат тези с едно рамо или с V-образно деколте. Карлос Миеле и Акуаскатум са марките, които могат да Ви предложат последните две решения.

Изненадата тази година е, че на мода ще бъдат и широките деколтета. Дали ще изберете блузи или рокли с такова деколте, то при всички случаи ще шокирате околните. Ако пък идеята не Ви харесва, то потърсете някои шокиращ принт, които да присъства в облеклото Ви и по този начин да изненадвате околните, защото и тази година провокацията е на мода. Насладете й се.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *