Осветление и осветителни тела от NLS

НоваЛайтингСистемс ЕООД е сред водещите фирми за производство, търговия на едро и дребно, дистрибуция и монтаж на осветителна техника (осветителни тела) в България. Разполага със складова площ, собствен транспорт и търговски обекти в гр. София, квалифициран персонал, винаги готов да откликне и задоволи нуждите дори на най-претенциозния клиент.

Дейността на фирмата ни се допълва с изграждане на електро инсталации, сградна автоматизация (BMS), производство на електро табла и табла за BMS,  също така NLS ЕООД произвежда DALI комуникативни осветителни тела за интеграция на осветлението към BMS системи.

Фирмата гарантира бързи доставки и складови наличности. За НоваЛайтингСистемс ЕООД е реалност разработката на проекти за осветителни и електро-инсталации в сътрудничество с проектанти и специалисти по електроинсталиране, пълен инженеринг в областта на осветлението – проектиране, доставка, монтаж, изграждане и подръжка на системи за осветление.

Удобство за клиентите е ползването на услугата доставка до клиента, независимо в коя точка на България се намирате. Фирмата извършва комплексни доставки на осветителна техника за новоизграждащи се строителни обекти и за реконструкция на съществуващи промишлени, търговски, хотелски и офис обекти.

НоваЛайтингСистемс ЕООД е извършва внос на компоненти и консумативи. За целта поддържа партньорства с някои от водещите в областа фирми като: Philips, Schwabe, Tridonic, Osram, NVC, Loytec и др.