Представяне на HTC One S

HTC One S е „средното дете” в семейството на HTC One и, може би, най-красивото. Зад стройният метален панел се крие технологично съкровище. Мозъкът зад тази красота е част от магията на смартфоните.
HTC използва най-новите технологий за създаване на металната обвивка на One S. Нужни са 10000 V електроенергия, за да се превърне алуминиевата повърхност в керамика, която е до пет пъти по-здрава от алуминия използван в космическите програми и неръждаемата стомана. Това създава черната повърхност на телефона.
Вторият вариант е по-традиционен анодизиран алуминий, но вариращ от средно до тъмно сиво.
Не е правен компромис и с двуядреният Krait в новия чипсет Snapdragon S4 обещаващ много повече енергия, отколкото старите ядра на Scorpion. Ранните показатели показват, че дори може да съперничи на четириядреният процесор Cortex-A9.
Съдейки по спецификациите , HTC са създали истински телефон чудо с One S.
HTC One S е един от най-впечатляващите мобилни телефони, произведени наскоро – както по отношение на хардуер така и на софтуер.
Тънкото метално тяло (с керамично или анодизирано покритие) е перфектно. HTC са надминали себе си тук , а това е по-лесно да се каже, отколкото да се направи. 4.3 инчовият Super AMOLED дисплей е добре дошла промяна от LCD-линията на HTC за известно време. Много е работено и, за да се подобри качеството на снимките и за добавяне на разширени функции на камерата.

Повечето от опасностите за One S идва от приятелски огън – ONE Х и ONE XL.
За момента конкуренцията просто не разполага със смартфон, който да съответства на One S както по отношение на естетика, така и като възможности. Което наистина е показателно колко добра работа са свършили от HTC.

Информацията е предоставена от Shtepsel.bg GSM Онлайн Магазин.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *