„Спорт-2012” – лекарство за ума и тялото.

Нашата компания и екип, чиито имена са упоменати в края за по-голяма ефектност и осъмнес, разработиха лекарствения продукт „Спорт-2012”, който е ъпргрейдван от Втората Световна война до сега ежегодно, както и отхвърлян от правителството ежегодно. Горди сме, че последната версия е отчасти одобрена (основание да започнем да го разпространяваме за масова употреба).

Внимание!! Преди употреба прочетете внимателно листовката!! Може да се приема без предписание, лекарско наблюдение, и без да прочетете упътването (няма да е фатално – само ще си спестите малко време), но последното е изцяло на Ваша отговорност!

Предписание: Да се приема при известни симптоми на апатия, нервни пристъпи (щом този случай е налице, значи енергията трябва да се пренасочи); при развита форма на обездвиженост; при напреднала фаза на целодневникус-мързелус, без значение от пол, височина, телесна маса, адрес по местоживеене, въэраст, етническа принадлежност, работен стасус, семейно положение, религиозни и политически убеждения.

Положителни ефекти: Започва моментално и продължава в зависимост от дозировката. Продуктът действа на принципа на „Колкото повече – толкова… повече!” – Мечо Пух. Всъщност приемането на „Спорт-2012” крие известен риск, но тъй като медикаментът не е официално регистриран в „Регистър на Опасните, Вредните, Отровните, водещи до токсично натравяне или Забранени вещества в България”, можете спокойно да се доверите на действието му. Намалява нивото на стрес в кръвта, отразява се добре на сърцето, белите дробове, черния дроб, чревната флора и бъбреците; подобрява работата по неведоми пътища дори на мозъка! Подобрява привлекателността. Сигурни сме, че има и още…

Отрицателни ефекти: Не сме открили такива (защото не сме търсили), но и да има не можете да ги докажете научно, не можете да ни обвините и определено не можете де ни осъдите!

Дозировка: в свободното време, от понеделник до понеделник: сутрин или денем, нощем или вечер – изцяло когато Вие си поискате, но колкото по-често, толкова по-добре (не забравяйте принципа на Мечо Пух).

Допълнителни съвети: Силно препоръчително е всеки ден да си казвате молитвата – за по-голяма сигурност и сутрин, и вечер.

Странични ефекти: При първоначален прием може и вероятно ще доведе до „щастлива” мускулна треска, която минава само в рамките на 24 часа, при повторно приемане на медикамента. води до пристрастяване….

Още съвети: При абсолютен и цялостен дискомфорт, удвоете дозата. Ако оплакванията не се променят, моля пийте аспирин и спокойно посетете Спешното.

Още съвети: Тъй като продуктът „Спорт-2012” не е тестван върху хора и животни, ще направите услуга на себе си и на обществото, като се свържете с екипа ни на й-мейл: donkeyandhorse@abv.bg

Екипът на „Спорт-2012”, воден от М.П., официален провайдер на „Донкий-енд-Хорс” за България Ви желаят Успех и Късмет (ще са Ви необходими)!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *