Резервни авточасти от АВТОХИТ Трейд ООД

АВТОХИТ Трейд ООД е една от водещите фирми в продажбата и вноса на специализирани авто части за вашия автомобил. Ако търсите авточасти с високо качество и гарантиран стандарт, можете да ги намерите в магазинната мрежа на компанията. Търговските обекти можете да намерите в големите областни градове, като в град Стара Загора откритите магазини са три, а в София, Пловдив, Бургас, Варна по един. Складовата база също се намира в Стара Загора, като е разположена на две нива, на площ 600кв.м.

Предлаганите оригинални и алтернативни авточасти с доказано качество, можете да намерите за следните марки автомобили предлагани в магазините на фирмата са: Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Mercedes, BMW, Opel, Ford, Renault, Peugeot и Citroen. Дружеството е вносител на HANS PRIES GMBH & CO.KG, популярна на нашия пазар с името topran; MEYLE Products®-Wulf Gaertner Autoparts AG; PEX GmbH Automotive Group. Богата продуктова гама на АВТОХИТ ТРЕЙД ООД предлага висококачествените продуктите на производителите: SACHS, LUK, INA, GATES, FAG, LEMFÖRDER, KNECHT, Turbo’s Hoet, TEXTAR, HEPU, BERU, MAHLE, WAHLER, ELRING и др.

Фирмата се превръща в един от основните дистрибутори на резервни части за българския пазар, като най-голяма заслугата е младите, амбициозни и компетентни специалисти, както и богатия предлаган асортимент, съобразените с пазарното търсене цени, националното покритие и не на последно място ежедневните доставки.

Корпоративните клиенти избрали да работят с АВТОХИТ Трейд ООД си партнират с гарантиран партньор за поддръжката на складовата наличност на техния автопарк. Всеки един автомобил от автопарка бива въведен в базата данни на АВТОХИТ Трейд ООД, което допълнително улеснява идентификацията на подходящи авточасти, както е възможно и следенето на неговото обслужване.

Гарантираното качество на продуктите и услугите, съчетано с коректно и не променящо се през годината ценообразуване и атрактивни схеми на разсрочено плащане, е причина повечето от фирмите поддържащи самостоятелен автопарк да изберат АВТОХИТ Трейд ООД за техен партньор.