Искам да използвам лубрикант, но не знам как да го направя!

Стане ли дума за увеличаване на удоволствието от креватните сесии, важи правилото „колкото по-мокро, толкова по-добре”.

удоволствиеЗа да се ориентираме правилно в разнообразието от предлагани лубриканти на пазара, трябва да знаем за какво точно го искаме. За секс, който не включва сексуални играчки препоръчваме лубрикантите на водна основа – не оставят петна и не предизвикват алергични реакции. За повече информация за видовете и ползите от лубрикантите, прочетете тук.

След като сте избрали подходящ лубрикант, имаме няколко съвета за вас как да пристъпите към използването му:

  1. Не е необходимо да се консултирате с половинката си предварително. Някои се притесняват да говорят за това, което правят или ще правят в леглото. Това може да доведе до несигурност и разконцентриране. По-добре го оставете някъде в близост до леглото и в подходящия момент дискретно го извадете и използвайте без излишен шум.
  2. Големите опаковки излизат по-изгодно да се закупят. Ние препоръчваме, ако купите голяма опаковка, да пресипете част от количеството в малко шишенце. Малките шишенца изглеждат по-дискретни. Ако извадите голяма омазнена опаковка, очевидно използвана предишни пъти, партньорът/ката е малко вероятно да остане очарована.
  3. Използва се минимално количество. Сложете една капка на дланите си и ги разтъркайте леко, за да се затоплят. След това нежно го нанесете на желаните места.
  4. Погрешно се смята, че лубрикантите се използват от жени, които имат проблеми с овлажняването. Да, те помагат при такива проблеми, но могат да се използват от всички, защото увеличават удоволствието от секса поради съставките, които имат. Така че, не се колебайте, а стимулирайте сексуалните си отношения чрез тази малка съставка.
  5. Ако използвате кондом, може да капнете една малка капка на пениса му и след това да сложите кондома. По този начин ще увеличите за него удоволствието от секса с вас.
  6. Може да го нанесете няколко пъти по време на секс – в зависимост от това как го чувствате, но имайте предвид, че малко влажност улеснява нещата, а прекалената влажност ги затруднява – ако стане прекалено мокро, търкането става невъзможно, а и има вероятност пенисът на вашия партньор да се изхлузва.

Добавете удоволствие в живота си с лубрикантите на XFun!