Безплатен покер турнир – freeroll (фрийрол)

Фрийролите са почти толкова стари, колкото и самата игра на онлайн покер. Още от ранните етапи на развитие се е появила голяма конкуренция сред покер залите откъм привличане на нови клиенти. Един от резултатите на тази конкуренция е създаването на турнира Фрийрол.

Има ли действително свободни безплатни турнири?

Да, това е един от малкото останали безплатни обяди. Понякога фрийролите са ограничени за играчи, които наскоро са се регистрирали в онлайн покер зала, докато други са ограничени за играчи, които играят за определен брой ръце.

Има някои фрийроли, където можете да се класирате просто, защото сте от определен регион или защото сте фен във Facebook на известен покер играч.
В действителност има много свободни парични средства, които могат да бъдат спечелени от почти всеки покер играч.

Фрийрол покер турнирите са една от най-добрите възможности за обучение на начинаещи покер играчи и изграждане на покер банка от нулата.Тези турни са осигурени най-често от покер залите напълно безплатни са и за да има стимул за играчите freeroll турнирите имат паричен или предметен награден фонд.Този тип турнири се предлагат от всички покер зали като най-разпространения формат е Тексас холдем.

Защо е строго препоръчително за новите играчи да играят фрийроли?

Новите играчи нямат опит и ако се хвърлят директно да играят на кеш масите при обиграните играчи загубата на пари за тях е неизбежна.Когато играете freerоll вие имате възможността да усетите играта, да свикнете с покер софтуера, да видите как се разиграват покер ръцете и най-важното да се забавлявате безплатно.

Има много сайтове които дават информация за различните фрийроли,един от тях е този – poker freeroll

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *